FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atac la adresa lui Hagi, după transferul lui Florinel Coman la FCSB: "Nu-l interesează performanța! E mare minune dacă scapă de retrogradare"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 17:26

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat strategia lui Gheorghe Hagi de a vinde fotbaliști și este de părere că succesul din sezonul trecut a fost doar o întâmplare.

"Pe el nu-l interesează performanța. Anul trecut a fost o întâmplare că a luat titlul! O dată la o sută de ani se poate ca Viitorul să ia titlul! Așa ceva n-o să se mai întâmple, o să vedeți! Acum nu mai are 6 jucători din sezonul trecut. Săracul, dacă scapă de retrogradare, e mare minune!

A luat niște bătrâni care nu pot să tragă la jug cum trebuie. Dacă nici nu aleargă... Iar puștii de-i mai are, dacă le dai buletinul în mână, nici nu știu cum îi cheamă", a afirmat Dumitru Dragomir, după ce Hagi l-a vândut la FCSB și pe Florinel Coman (19 ani).

Tot de la Viitorul, Becali i-a cumpărat în această perioadă de mercato pe Romario Benzar (25 de ani) și Dragoș Nedelcu (20 de ani). Pe de altă parte, Hagi i-a adus în această vară la club pe Eric de Oliveira (31 de ani), Ovidiu Herea (32 de ani), Marius Constantin (32 de ani) și pe Andrei Dumitraș (29 de ani).

5 puncte
are campioana Viitorul după primele 7 etape, ocupând abia poziția a 11-a în Liga 1

Citește și:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (33)
onduku
onduku  •  21 August 2017, 18:46
Postat de Albu Florin pe 21 August 2017, 18:44

o gramada de frustrati..gsp -istii,ziaristi de 2 lei..iar o dati cu fosila comunista,dragomir..si restul,hateri de net,romani de rahatat ce sunteti..frustratilor..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  21 August 2017, 18:42

Mitica poate uraste FCSB, altfel nu-mi explic! Hagi ii platea lui Nedelcu de exemplu salariu destul de mare, e greu sa tii o echipa fara multe milioane de euro. Si Hagi ce a vandut, nu a vandut cu multi bani. Ba mai mult, Hagi si iubeste Steaua. Hagi produce jucatori pentru tara noastra, n-are intentie sa formeze neaparat o echipa puternica ci sa vanda cand are oferta. Momentan n-are alte solutii de supravietuire si are material destul din coada. Nu retrogradeaza..

1779502482283942
Emil Nae  •  21 August 2017, 18:23

hagi este mina in mina cu puscariasul.Pe noua lui supervaloare nu il cauta nimeni asa ca sa faca saracul i l-a dat finului sa il vopseasca ca poate asa va reusi sa pacaleasca pe cineva .La academia lui hagi se fac jucatori pe care nu ii cauta nimeni in afara puscariasului.halal academie.Coman asta este o alta petarda ca si hagi junior ca si balasa ca si altii academicieni .Faci ceva pe scoala lui hagi

Vezi toate comentariile (33)
Comentează