FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la Rednic! Un nume mare din fotbalul românesc se ia de antrenorul lui Dinamo și anunță: "Să fim sinceri! Va juca play-out!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 18:25

Florin Răducioiu este primul nume mare care se ia de Mircea Rednic și spune că rezultatele nu-l ajută pe tehnicianul lui Dinamo. Fostul mare atacant e convins că Dinamo va juca în play-out. 

"Nu cred că Dinamo va prinde play-out-ul. Să fim siceri şi foarte realişti, nu îl va prinde. Sunt mari probleme de alcătuire a lotului. Am văzut că Mircea Rednic încearcă să facă echipa cum doreşte el, cum crede el... cu jucătorii cu calităţile care el crede că pot da un plus echipei Dinamo, prin jucătorii pe care îi aduce.

E un pic de confuzie. Sunt mari probleme acolo, vedeţi şi dumneavoastră. Sunt foarte dezamăgit, bineînţeles.

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar nu este locul lui Dinamo acolo şi sunt foarte dezamăgit, ca suporter al lui Dinamo. Acum nu vreau să intru în polemică, să spun că era mai bine să rămână Claudiu, sau că a fost o alegere bună că a venit Mircea, dar totul depinde de rezultate.

Toţi suntem judecaţi, toţi suntem criticaţi după rezultate. Iată că rezultatele, în momentul de faţă, nu îi dau dreptate lui Mircea. Îmi pare foarte rău", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI: 

Florin Bratu, mesaj clar pentru Ionel Dănciulescu: "Am văzut că asta face pe unde poate"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
110146613198286
Gabi Simon  •  13 Decembrie 2018, 15:38

Are perfecta dreptate Raducioiu cind spune ca Dinamo va juca in playot,nu mai are cum sa prinda locul 6 de playoff pt ca echipa este in cautare si cu ce sete la ora asta nu se poate mai mult. Vin si scriu aici ca eii sa aiba grija si in playott cum sa se descurce din primavara incolo,chiar daca Rednic promite ca aduce juxatori si ii schimba pe banda rulanta,fiiindca sunt grupari in partea a doua a clasamentului care sunt mai bune ,cum ar fi Astra,Sepsi,Botosani ,Iasi,una din astea va ocupa locul 6 si au lot mai bun ca Dinamo,si atentie foarte mare la Hermandstad si Calarasi care toate au anuntat intariri din iarna. De Chiajna si Voluntari sunt acolo chiar in zona retrogradabila,deci atentie la aceste echipe cum vor aborda meciurile din playout,sa poata ramine in prima liga si apoi pentru sezonul urmator sa se gindeasca la mai mult punid baza pe finantare concreta si infrastructura caci de la anul se va inaspri licentierea pentru toate gruparile care vor sa fie in Lifa 1.

144641535959663
Iordache Marculetz  •  12 Decembrie 2018, 22:39

Titlul articolului este mincinos.Avem incredere in Mircea Rednic.

michael_matijevic
michael_matijevic  •  12 Decembrie 2018, 22:11
Postat de moshu_shukaru pe 12 Decembrie 2018, 20:29

de...?!

de prostul din vaslui... cum de...cine

Vezi toate comentariile (14)
Comentează