FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Atenție, pariori! Urmează show cu multe goluri între CFR și FCSB

Articol de , , - Publicat joi, 13 septembrie 2018 14:28

Derby-ul etapei se joacă în Gruia. Din 50 de dueluri directe, numai 3 s-au terminat remize albe

Campioana și vicecampioana României se vor afla duminică din nou față-n față. De astă dată, FCSB e lider, iar CFR e pe doi. "Vom merge la Cluj să câștigăm, pentru că acum, după eliminarea din Europa, titlul e singurul nostru obiectiv" e mesajul transmis de Nicolae Dică.

Tehnicianul de 38 de ani așteaptă un plus de agresivitate din partea elevilor săi: "Trebuie să antrenăm treaba asta și sper să reușesc să o implementez cât mai repede posibil. Vreau agresivitate în sens pozitiv de fiecare dată când suntem pe teren".

Pe amatorii de pariuri îi așteaptă nu doar un meci extrem de încins, ci și o partidă cu goluri. Cel puțin așa susține statistica: din 50 de jocuri între steliști și ardeleni, doar 3 s-au terminat fără gol, toate la Cluj, ultima dată pe 17 aprilie 2017!

În plus, CFR a marcat de fiecare dată în ultimele 14 jocuri de Liga 1 disputate din postura de gazdă, în 6 dintre acestea reuşind să înscrie de cel puţin două ori. În același interval, FCSB a dat 18 goluri, cele mai multe dintre toate formațiile, 9 dintre acestea venind în ultimele 30 de minute.

Dacă în sezonul trecut cele patru "directe" s-au terminat cu același scor, 1-1, acum Iuliu Mureșan e încrezător că elevii lui Conceicao se vor impune și vor trece pe prima poziție a clasamentului: "Le-am cerut băieților mai multă muncă și concentrare, e momentul să ieșim din criză. Sper ca acest lucru să se vadă în derby-ul cu FCSB. Nu există probleme financiare și de niciun fel. Am avut o discuție cu echipa și totul e așa cum trebuie să fie". 

2,63 e cota oferită de casele de pariuri ca duminică seară să se înscrie peste 2,5 goluri

MIZĂ

Gnohere și Țucudean dau gol?

Golgeterii din sezonul trecut al Ligii 1, Harlem Gnohere și George Țucudean, fiecare cu câte 15 reușite, au cele mai mari șanse să înscrie duminică seară în Gruia.

Casele de pariuri le-au oferit celor doi aceeași cotă că vor puncta în weekend: 3,40! "Important este să câștigăm, chiar nu mă interesează cine va înscrie. Vreau să jucăm bine, să câștigăm și să ne distanțăm în clasament. Cu cât mai multe puncte avans, cu atât mai bine", a spus Dică. 

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  13 Septembrie 2018, 17:32

Nu Craitzica!Trei!Da bune!Adica 3-0 pentru CFR!Daca nu joaca Pintilii,fcsb e un fel de Voluntari!

minell73
minell73  •  13 Septembrie 2018, 16:40

Titlu *** debitat de un fcsb-ist din redactie. Pentru pariuri sigure, există un singur meci: fcsb-viitorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  13 Septembrie 2018, 16:30

Show-ul cu multe goluri între CFR și FCSB este inventia acestei hartii pentru a mai face ceva rating.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează