FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atmosferă dezolantă pe Arena Națională! Număr jenant de bilete vândute de FCSB pentru duelul cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 09:10

FCSB se întoarce "acasă", pe Arena Națională, după trei meciuri jucate pe arena din Voluntari.

Din primele informații, ieri seară erau vândute puțin peste 1.000 de bilete pentru confruntarea din această seară, cu FC Voluntari, dar patronul e sigur că se vor vinde mai multe tichete.

"O să vedeți că o să fie cinci-șase mii de spectatori. Ce-am pierdut noi? Am pierdut fani că am jucat la Voluntari, acum o să vină din nou lumea la meci", a spus patronul.

Cel mai ieftin bilet costă 15 lei la peluze, 35 și 60 la tribuna a II-a și între 50 și 100 la tribuna 1. La ultimele trei meciuri "în exil" au asistat, în medie, o mie de spectatori. 

Citește și:  EXCLUSIV FCSB dispare: faliment, apoi Clinceni! Sursele GSP descriu planul șocant al lui Gigi Becali :O

  • FCSB - Voluntari e azi, de la 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
rocky2
rocky2  •  27 Octombrie 2018, 20:27
Postat de sebastian.vettel pe 27 Octombrie 2018, 10:03

Ce a ajuns fc fcsb daca patronul spera la o asistenta de 5 mii de oameni, adica 10% din capacitatea arenei, intr-un moment marca gigi de optimism exacerbat , iar in realitate s-au vandut o mie de bilete si mare minune daca se mai vand 2 mii pana incepe meciul. E clar ca fc fcsb si cuvantul "jenant" fac casa buna, aceasta clona deteatabila, e din ce in ce mai aproape de obstescul sfarsit, si nici macar cei mai fideli gigisti nu o mai sustin. A mai ramas o mana de prosti care se scufunda cu corabia fecesebista, intr-un ultim act de idiotenie. Faliment placut !

Eu nu cred ca s-au vandut deja o mie de bilete la blatul cu satelitul finului. Ce sa vezi daca mergj la stadion, un circ ieftin si de prost gust?

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  27 Octombrie 2018, 19:44

Vor fi oare prezenti in tribune cei 42 de abonati?! Sau inca boicoteaza?! :-))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Octombrie 2018, 19:26

Lasă că faceți voi din pix 3000 cum faceți de fiecare dată ! În ultimele etape ”acasă” (vorba vine că ei ***), fcsb a avut jumătate din asistența de pe Dinamo, dar ați fost mucles *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează