FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Au crescut preţul » Ce sumă trebuie să plătească Dinamo pentru jucătorul cerut de Andone: "Noi vrem banii ăștia"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 15:11

Dan Nistor se află în litigiu cu Pandurii, după ce și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, fiind neplătit de 7 luni.

Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, a vorbit despre situația mijlocașului și despre suma pentru care Nistor poate pleca de la gorjeni.

" Dan Nistor nu e plătit la zi, dar a contribuit și el la acest fapt. Înainte să vină banii din drepturile TV, noi i-am propus să îi plătim o sumă de bani și să își retragă memoriul și să poată pleca jucător liber de contract, deși are o clauză de 350.000 de euro.

El merită acei bani, dar trebuie să primim și noi o sumă pentru a-i plăti salariul. Mai devreme sau mai târziu, îi vom da banii. Eu i-am zis să renunțe la memoriu și să primească două salarii și alte două salarii pentru o lună, dar nu a vrut.

Banii pe care îi are de luat, noi dorim să-i luăm de la clubul care îl vrea. Dacă renunță la acei bani, poate să plece liber. Bineînțeles, cazul poate ajunge la comisii și poate pleca liber de contract și să primească și banii.

Dacă Nistor îmi spune acum că are o ofertă de 100.000 de euro, eu vă garantez că mâine el are toate datoriile plătite și pleacă și la echipa care a plătit", a spus Răducan la DigiSport.

Dan Nistor, 28 de ani, are șanse mari de a ajunge la Dinamo, cele două părți având deja un acord.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (133)
1779502482283942
Emil Nae  •  02 August 2016, 15:31

nici-o surpriza numarul mic de spectatori.La asa fotbal asa numar de spectatori.Se alege praful si asta numai din cauza conducatorilor de club pe care nu i-a interesat absolut nimic altceva in afara notoritatii si banilor.Iar de echipe ce dracu sa zic echipe artificiale sa mai si joace in alta parte decit acolo unde au facut artificiul pandurii tirgu jiu la severin astra plimbata prin jumate de tara chiajna echipa sateasca, voluntariul o localitate dezvoltata in ultimii ani.Nici una din astea spuse de mine si ma sint si altele nu au radacini in localitati in traditia localitatilor, sint echipe implantate care nu prind si cel mai important sint lipsite total de traditie.Nu au trecut ,nu mai au nici viitor.Vor dispare de aici vor fi inventate in alte parti si tot asa pina vor disparea.TRADITIA SI RADACINA locala a facut istorie sportiva una era un meci uta-fc arges, sau poli tim-bacau si poli iasi- petrolul si alta este debiul ilfovean chiajna- voluntari.Vedeti diferenta? asta face si lipsa spectatorilor.Asta ca sa nu ma dau exemplu cuplajele bucurestene rapid- steaua si dinamo- progresul sau sportul studentesc.Fratilor la un cuplaj de B pe timpuri prin 80-85 rapid-autobuzul si progresul-metalul bucuresti stadionul Republicii era plin ochi si in stadion intra cam 30.000 spectatori Si inca odata era cuplaj de B nu de A.Dar era traditia si radacina la un rapid sau progresul. Acum nimic din toate astea si vinovatul pricipal fiind federatia de fotbal.Banii lor sa iasa restul pa

zecs93
zecs93  •  02 August 2016, 01:42
Postat de westfield pe 01 August 2016, 23:32

Ma taci ma..eu nu is dupa " ce se poarta azi"...eu is cu muzica Trance. Sa-ti mai zic ca am steagul Romaniei semnat de Markus Schulz, Dash Berlin, Cosmic Gate, Ben Gold, Andrew Rayel, Gareth Emery , Paul van Dyk +altii. Pe toti astia i-am intalnit in persoana, pe unii de cate 5 ori :) Dar Armin van Buuren e unul si atat :)

Nu te duci la CLuj la Untold ?? o sa vina mai toti aia mentionati de tine, eu deja am 2 bilete, ma duc cu 2 gagici :))

zecs93
zecs93  •  02 August 2016, 01:26
Postat de westfield pe 01 August 2016, 18:59

Macar de ati fi iesit cu ceva dupa "reducerile" de la milioane din partea statului. Dar voi ce ati facut ma? Nici banii la stat, nici echipa de fotbal. *** ***. Ma asteptam ca daca tot v-a omenit PSD-ul cu asemenea cadou, Nea Ionut va investi in transferuri. Dar, ce sa vezi? Nea Ionut e un calic.

ce vorbesti ma acolo ?? cum nici bani la stat, pai altfel cum ieseam din insolventa, voi sunteti batuti de soarta sau ce ?? noi Dinamo am mai dat si 5 la suta inapoi, voi in schimb pielea de pe punga cu excrocheria cu hrebenciuc !!!

Vezi toate comentariile (133)
Comentează