FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”

Aurel Arion / Sursă foto: Facebook +23   FOTO
Aurel Arion / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 14:55 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 15:26

Aurel Arion, un reprezentant important al Renovatio Trading SRL, o companie intrată în acționariatul lui Dinamo toamna aceasta, pare să fie din ce în ce mai implicat în evenimentele din club. Afaceristul a urmărit de pe stadion derby-ul cu FCSB de duminică, fiind susprins în compania majoritarilor de la Red&White.

Bate vântul schimbării la Dinamo. Clubul amenințat de o nouă retrogradare s-a despărțit săptămâna aceasta de arhitectul proiectului început în 2022, Ovidiu Burcă, și e acum în căutare unui înlocuitor care să scoată clubul din abisurile clasamentului.

Un cuvânt cu greutate în numirea noului antrenor îl va avea mai mult ca sigur și Aurel Arion, afaceristul devenit cunoscut prin implicarea sa în piața energiei și alătuarea de Dragoș Constantinescu, fiului fostului președinte Emil Constantinescu.

Aurel Arion a urmărit de pe stadion Derby de România, iar ProSport a publicat o fotografie în care, imediat după finalul partidei, acesta parlamenta de zor alături de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”
Aurel Arion (în stânga), lângă Voicu și Nicolescu / Sursă foto: ProSport
„Creierul” rămâne la Dinamo și după plecarea lui Burcă » „Trebuie să reparăm situația”
Dinamo
„Creierul” rămâne la Dinamo și după plecarea lui Burcă » „Trebuie să reparăm situația”

„Viitorul lui Dinamo stă în Renovatio”

Despre implicarea oamenilor de la Renovatio în „bucătăria” de la Dinamo a vorbit recent și Daniel Șendre, fost purtător de cuvânt al DDB, într-un live găzduit pe pagina sa de Facebook cu câteva ore înainte ca Burcă să-și rezilieze contractul. 

„Proiectul Red&White e unul eșuat. E un moment de cotitură, iar speranța mea e în Renovatio! Ei au investit cel mai mult și ar trebui să-și protejeze investiția și să-și protejeze și reputația. Ar trebui să să gândească să nu piardă încrederea suporterilor. 

Suporterii și-au pierdut încrederea în Burcă, Andrei Nicolescu și Voicu, ar fi dramatic să nu mai aibă încredere nici în Renovatio!

Secretul lui Dinamo e Renovatio, viitorul lui Dinamo în Renovatio stă, din multe puncte de vedere. Au avut și ei timp să-și dea seama că nu merge așa, cu țârâita, cum le-a fost șușotit în urechi. Să ne lase cu vrăjeli, că pierd tot ce au băgat până acum și pierd și încrederea suporterilor”. 

„Ei sunt cei care dau bani la Dinamo, nu Voicu și Nicolescu”

Șendre a continuat:

„Cei care dau bani la Dinamo sunt cei din Renovatio, plus drepturile de televizare. Renovatio a dat bani în avans din contractul lor de sponsorizare. De acolo sunt plătite salariile la zi despre care vorbește Andrei Nicolescu la TV, din banii virați de Renovatio. Fiindcă domnii Nicolescu și Voicu nu au bani!

Oamenii ăia nu sunt oameni de fotbal, dar sunt oameni de business. Și sunt convins că au niște protocoale, nu cred că sunt atât de naivi încât doar să dea bani.

Vă spun că oamenii ăștia nu sunt veniți cu pluta! Sunt niște oameni raționali, care dau bani, oameni care au ceva de apărat, reputațional vorbind. 

(...) Sunt de altă factură, de aceea vedeți că sunt discreți. Nu vor să iasă în față, dar sunt interesați să investească. Au nevoie de parteneri serioși de business, care înțeleg ce înseamnă management-ul. Sunt oameni care ar pune, fraților, Dinamo pe picioare!”, a mai spsu fostul purtător de cuvânt al DDB.

Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
+19 FOTO

Renovatio, cea mai mare reţea de încărcare a maşinilor electrice, a intrat în acționariatul lui Dinamo

În octombrie, RNV Sports SRL a plătit 4.934.500 lei (un milion de euro) pentru achiziționarea pachetului de 21,67% din acțiunile Societății. În total 2.943 acțiuni.

RNV Sports SRL este o firmă nou-înființată, deținută de compania Renovatio Trading SRL, care este controlată de Eduard Marius Ciucu (20%) și de alte două societăți, RES Terranet Holding și Ice Blink Consulting.

Renovatio e cea mai mare reţea de încărcare a maşinilor electrice.

Conform informațiilor publicate în Monitorul Oficial din 26 septembrie 2023, RNV Sports a intrat în acționarul Red&White prin majorarea capitalului social cu suma de 23.550 lei, respectiv de la 117.650 lei la 141.200 lei. Astfel, au fost emise 2.355 de acțiuni noi, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, toate achiziționate de RNV Sports SRL. 

În document se arată că, în schimbul celor 2.355 de acțiuni noul acționar a contribuit cu suma totală de 4.934.500 lei (un milion de euro), din care 23.550 lei reprezintă valoarea nominală a acțiunilor.

RNV Sports SRL a preluat și pachetul 5% din acțiuni la care a renunțat firma Synotech Global Services Romania (SSG), controlată de omul de afaceri Claudiu Florică. Tranzacția celor 588 de acțiuni vândute de Florică s-a făcut în doi pași. Mai întâi, Adunarea Generală a Acționarilor Red&White a aprobat cesionarea acțiunilor deținute de SSG către acționarul majoritar Eugen Voicu, apoi a validat transferul de la Voicu către RNV Sports.

201 milioane de euroa fost cifra de afaceri a firmei Renovatio Trading SRL pe anul 2022, potrivit termene.co

VIDEO Ovidiu Burcă, la plecarea de la Dinamo: „Nu am nici un sentiment de regret, s-a pierdut din magie după ce am promovat”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Creierul” rămâne la Dinamo și după plecarea lui Burcă » „Trebuie să reparăm situația”

EXCLUSIV Din mașină, a făcut strategia lui Dinamo pe 4 ani: „În ultimul sezon, titlul și grupe de Europa sau Champions League”

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  30 Noiembrie 2023, 23:22
Postat de creeperno534 pe 30 Noiembrie 2023, 22:44

Sa iasa clubul din insolventa si dupa o sa vina camionul cu bani

A mai iesit dintr-o insolventa. De ce nu a venit si atunci camionul. Acum e si criza economica. Nu sa vina nici macar un portbagaj de Trabant.

creeperno534
creeperno534  •  30 Noiembrie 2023, 22:44

Sa iasa clubul din insolventa si dupa o sa vina camionul cu bani

niculaemoromete
niculaemoromete  •  30 Noiembrie 2023, 19:17

Acum pe bune, căutați măi o poză cu o fizionomie și o postură convingătoare , de om care pare că înlesnește soarelui răsăritul, norilor ploaia, căprioarei iarba! Cu băiatul ăla din poză rezolvați Dinamo? Zău așa...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close