FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

"Azi ne-am deblocat din punct de vedere psihologic" + Ce jucător de la CFR nu va juca în Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 23:22

Antonio Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, e convins că victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-1, i-a descătușat pe elevii săi, care au suferit în ultima vreme după eliminarea din Liga Campionilor și începutul greoi de campionat.

"E adevărat că am ratat o mulțime de ocazii în prima repriză, dar e important că am reușit să ne creăm multe ocazii de a marca. Eu îmi doresc să văd o echipă care combină, care pasează mult, acesta e stilul meu.

Azi ne-am deblocat din punct de vedere psihologic. Am avut foarte mult de muncă în aceste zile. Am avut meciuri, recuperare, din nou meciuri și iar recuperare. Ne așteaptă un drum extrem de lung în cupele europene. Începând de mâine ne vom gândi la meciul din Europa League cu Alashkert", a declarat Conceicao la Look TV.

"Deac nu va juca împotriva celor de la Alashkert, De Luca e posibil să intre în echipă, în ceea ce-l privește pe Ioniță eu îl susțin. Am mare încredere în calitățile sale. Vom lucra la mentalul lui și la mentalitatea lui pentru a ajunge la formă maximă" Antonio Conceicao

CLASAMENT LA ZI ÎN LIGA 1

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  05 August 2018, 05:02

Lasa ca la urmatorulm meci va blocati la loc , si o sa declari din alea cu greaua mostenire ! !!!!!!!

florisking
florisking  •  05 August 2018, 02:16

cred ca o sa obtineti un rezultat bun , daca nu joaca deac(alt fotbalist f bun de la cfr). ,, viitorul suna bine,, , prima liga e pe cai mari.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează