FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

Bălgrădean și secretul unui penalty apărat + Ce le transmite dinamoviștilor înainte de Derby de România

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 23:04

Cristi Bălgrădean a vorbit despre penalty-ul apărat în fața lui Azdren Llullaku în meciul câștigat de FCSB în fața Astrei, scor 1-0.

”În această seară am reușit să nu luăm gol. Nu cred că am făcut un joc foarte bun, dar am reușit să câștigăm. Am simțit că Llullaku dă în dreapta mea și am sărit acolo. Am studiat adversarul împreună cu antrenorul de portari Marius Popa și mi-a ieșit. E foarte important că am reușit să luăm cele 3 puncte.

Nu practicăm jocul pe care ni-l dorim. Nu pot să spun de ce jucăm așa. Ambele echipe au jucat pe această suprafață foarte grea. E bine pentru moralul nostru că am învins azi. Așteptăm suporterii alături de noi pentru că avem nevoie de ei”, a declarat Bălgrădean la TV Telekom Sport.

Bălgrădean a vorbit și despre derby-ul de duminica viitoare cu Dinamo: ”Au trecut foarte mulți ani de când am plecat de la Dinamo, dar pot să spun că va fi un moment special acel meci. Am jucat acolo 4 ani, m-am simțit bine. Galeria lui Dinamo nu reprezintă niciun fel de problemă pentru mine, am mai jucat cu presiunea lor și în alte meciuri. Probabil voi fi tratat cu ostilitate, dar și când eram acolo fanii mă tratau la fel. Nu mai contează pe ce loc sunt Steaua și Dinamo înaintea unui asemenea meci. Valorile se echilibrează”.

”A fost cel mai rău gazon pe care am jucat vreodată. A fost execrabil, foarte rău” Cristi Bălgrădean

Vezi aici rezumatul meciului dintre FCSB și Astra!

CLASAMENT LIGA 1:

clasament

Citește și: FCSB - ASTRA GIURGIU // FOTO Rușinos! Gazonul de pe Arena Națională se prezintă în condiții deplorabile la meciul FCSB - Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  05 Noiembrie 2018, 10:22

Spre bucuria acestei hartii gigiste, secretul penalty-ului "aparat" a fost ca n-a vrut ala sa dea gol.

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Noiembrie 2018, 08:40
Postat de mosvasile pe 05 Noiembrie 2018, 07:55

"Secretul"ala il stiu si copii!"Nea Gigi"are "dolaari"si mai da si la altii!Pentru ca anul asta e hotarat sa mai cumpere un titlu de campioana pentru "Steaua fara nume"!

nu-l poate cumpăra nici cu bani,noua campioană va fi tot c.f.r.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  05 Noiembrie 2018, 08:16

cand ai fost la DINAMO erai blatgradean ,ai luat 19 goluri de CNN de la fecesebe ,acum esti mare in 11.11.vei fi MIC!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează