FOTBAL  »  Superliga  »  VERDICT

Balint a desemnat revelația, decepția, cel mai bun și cel mai prost transfer ale sezonului » Gestul care l-a surprins cel mai tare

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 16:55

Gabi Balint și-a ales favoriții pentru anul 2018, dar a desemnat și dezamăgirile sezonului. Sepsi Sfântu Gheorghe, Ianis și Koljici l-au impresionat pe fostul stelist, în timp ce Dinamo, Julio Baptista și demiterile lui Claudiu Niculescu și Edi Iordănescu l-au dezamăgit. 

"Revelația sezonului pentru mine este Sepsi Sfântu Gheorghe. Dezamăgirea cred că e Dinamo. Știu că așa a ales și Florin Bratu. Dar când e așa jos în clasament nu poate fi decât Dinamo.

Cele mai bune transferuri sunt Ianis Hagi, chiar dacă nu a fost constant, iar Koljici e și el acolo. Nu spunea nimic numele său și a ajuns să fie printre remarcați.

Iar cel mai slab e Julio Baptista, cred că toată lumea e de acord cu mine. Surpriza a fost demiterea lui Claudiu Niculescu. Cel mai surprinzător gest. A și cea a lui Edi Iordănescu", a zis Gabi Balint la TV Digi Sport. 

Citește și: 

Analiza lui Dică: decizia care i-a fost fatală cu CFR Cluj » "Și-a dat seama, de-asta l-a luat de gât"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  25 Decembrie 2018, 07:01

De cand a ajuns acest Balint "mare analist"? Cine il baga in seama? Probabil ca toti cei care nu au curajul sa-l infrunte fatis pe Becali! La niste "oameni mici"... sa u te duci cu sacul!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Decembrie 2018, 20:26
Postat de planetfun pe 24 Decembrie 2018, 20:17

au noroc ca public stelist e inca impartit, ca daca erau toti cu "steaua csa" erau luati imediat la intrebari. asa, mai trece un an, o intepatura la cioban, etc. o sa vina si vremea lor. cand a fost greu, toti au disparut.

Toți suntem împărțiți, dezbinați, cârcotași, demolatori. Când e vorba de construit și de ajutat, mai greu! România nu arată așa din întâmplare! Sărbători fericite să ai!

planetfun
planetfun  •  24 Decembrie 2018, 20:17
Postat de cpt.ahab pe 24 Decembrie 2018, 20:14

Îl respect pentru ceea ce a făcut pentru România, în primul rând. Apoi, pentru că e un tip simpatic. Am trecut peste nervii pe care mi-i producea pe când juca, marcând frecvent contra noastră! :)))

au noroc ca public stelist e inca impartit, ca daca erau toti cu "steaua csa" erau luati imediat la intrebari. asa, mai trece un an, o intepatura la cioban, etc. o sa vina si vremea lor. cand a fost greu, toti au disparut.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează