FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 3-1

Bărboianu și Dorinel distrug arbitrajul lui Dima: "Mă duc acasă și mă uit ca prostul pe pereți. Bărboianu e vinovat pentru tot ce e la Chiajna, la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 19:18

Ștefan Bărboianu și Dorinel Munteanu au sărit la gâtul arbitrului Iulian Dima, care, din punctul lor de vedere, a influențat rezultatul partidei Astra - Concordia Chiajna, scor 3-1.

Jucătorul ilfovenilor s-a enervat teribil și și-a pus singur în direct întrebări, având totodată și un discurs dur la adresa lui Dima. Bărboianu se referă la faza din minutul 74 când arbitrul a arătat punctul cu var pentru un presupus henț în careu, însă pe reluări se vede că jucătorul de la Chiajna se întoarce cu spatele și mingea nu-l lovește în mână.

"A venit o fază în care arbitrul și-a bătut joc de mine. Pleacă acasă Bărboiene, culcă-te și odihnește-te. Bun, n-a văzut arbitrul bine, dar când asistentul striga tare "nimic! nimic!"... Am înnebunit cu toții. I-am respectat pe arbitri mereu, dar acum mă doare. Cum să mă duc eu acum acasă să mă uit pe pereți ca prostul?

Am vorbit cu centralul și mi-a spus că a fost henț. I-am spus asistentului să spună ce a văzut. Dar el nimic, nimic. Măcar minte, mă! Spune ceva. Eu sunt vinovat pentru tot ce e la Chiajna. Bărboianu e vinovat și pentru locul pe care-l ocupă Dinamo (n.r. ironic). Azi am simțit că puteam scoate mai mult", a declarat Bărboianu la Look Sport.

pen
Captură TV Telekom Sport

"Am pierdut un joc influențat de arbitraj. Nu vreau să critic arbitrajul, dar vreau să fie mai atenți. Cu tot respectul pentru Dima, dar astăzi a influențat rezultatul. Am pierdut nemeritat jocul. Am început repriza a doua în care am primit un gol contra cursului jocului" Dorinel Munteanu, antrenor Chiajna

Constantin Dima a fost ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe și Alexandru Cerei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  09 Decembrie 2018, 19:59

O da aiurea barboianu. Se scuza degeaba. Mingea si-a schimbat traiectoria din mana lui. Hent clar si penalty.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează