FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru a văzut transferul lui Dorin Rotariu la FCSB și a răbufnit în direct: „Pentru el, Brugge e FC Barcelona! Cum să se bată vreun jucător din Liga 1 cu ăia de afară?”

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a criticat în termeni duri revenirea lui Dorin Rotariu (28 de ani) în campionatul românesc, la FCSB.
Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a criticat în termeni duri revenirea lui Dorin Rotariu (28 de ani) în campionatul românesc, la FCSB.

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 17:57 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 18:12

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a criticat în termeni duri revenirea lui Dorin Rotariu (28 de ani) în campionatul românesc, la FCSB

După 5 ani și jumătate petrecuți în străinătate, la echipe precum Club Brugge, AZ Alkmaar, Mouscron, FC Astana, Ludogoreț Razgrad și Atromitos Atena, Dorin Rotariu a revenit în Liga 1, la FCSB, formație cu care a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă două sezoane. 

Veste mare la CFR Cluj: 7 întăriri pentru Mandorlini
CFR CLUJ
Veste mare la CFR Cluj: 7 întăriri pentru Mandorlini

Basarab Panduru, fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica și FC Porto, a analizat revenirea lui Dorin Rotariu în România și a atacat nivelul Ligii 1, despre care spune că este un campionat foarte slab, din care nu pot pleca jucători spre ligile de top din Europa. 

Basarab Panduru îl atacă pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB: „Pentru el, Brugge e FC Barcelona”

„Pentru Rotariu, Brugge e FC Barcelona, aşa cum pentru altul Barcelona e Barcelona, aşa şi pentru Rotariu, Brugge e Barcelona. E uşor să joci la Brugge? Spuneți-mi un nume care pleacă acum şi e titular la Brugge. 

Cu cine te baţi acolo? Brugge are jucători valoroși. De exemplu, la ei, până de curând, a fost Noa Lang, care a plecat la PSV. Te poți bate cu astfel de jucători? Eu cred că nu e uşor. Eu nu cred că un jucător din campionatul României, de la o echipă de pe locul 5, 7, 8, cât vrei tu, poate merge să joace acum la Brugge

Nu cred că poţi, nici la Anderlecht, sunt jucători prea buni acolo. Am văzut şi la Gent nişte jucători prin atac care dau câte 20 de goluri în fiecare sezon, te duci acolo şi te baţi cu ei?

Cum să te baţi cu ei?”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

VIDEO. Constantin Anghelache a vorbit despre povestea transferului lui Dorin Rotariu la Manchester United: „David Moyes mi-a spus ca vor să îl cumpere”

Citește și: 

Inteligența Artificială lovește din nou » Messi, Ronaldo, Federer și Nadal, „transportați” în anii '90 + Cum arată retro-Dinamo

Cu ce se mai ocupă ”Bizonul” Gnohere după ce n-a mai jucat fotbal din vara 2022

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
rocky3
rocky3  •  11 Octombrie 2023, 18:54

Ăsta nu s-a impus nici la colosul Razgrad, așa că e o nouă păcăleala luată de GG!

contrabas3
contrabas3  •  11 Octombrie 2023, 18:50
Postat de danutcornel pe 11 Octombrie 2023, 18:26

cu ajutorul arbitrilor prob gigi poate deveni golgheter!

Dacă așa câștigă FCSB campionatul, dece nu?! :)

observator_federal
observator_federal  •  11 Octombrie 2023, 18:46

Ne comparăm cu cei de afară doar in cotele Transfermarkt... Transfermarkt România i-a scăzut azi cota lui Valentin Mihăilă de la 2,7 milioane Euro (atât era ultim cotație, pe 12 iunie 2023) la 2,4 milioane!! Răsplată pentru golurile (3!) marcate pentru Naționala României DUPA anterioara actualizare?? (Spre comparație, pentru același interval, Dennis Man a crescut de la 3,2 la 3,5 milioane, pentru că a marcat 3 goluri în Italia Serie B? Florinel Coman este deja la 4 meleoane, desi la începutul anului "valora" 2,5 meleoane iar în iunie urcase amețitor la 3,5). VREA CINEVA SĂ-L DEMOBILIZEZE CHIAR ACUM PE MIHĂILĂ ?? Transfermarkt, Cătălin Cîmpian, o rușine!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează