FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detaliul neștiut din tranzacția anului! Miculescu a încasat o AVERE de la Becali: „Bravo, așa da!”

David Miculescu // foto: captură YouTube @ Orange Sport
David Miculescu // foto: captură YouTube @ Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 13:30 / Actualizat marti, 02 august 2022 13:30

Basarab Panduru (52 de ani) a calculat cu câți bani s-a ales David Miculescu (21) de pe urma transferului la FCSB. Există un detaliu important în transferul de la UTA la FCSB. 

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru a obține semnătura lui David Miculescu, jucător de atac în vârstă de 21 de ani care s-a evidențiat la UTA.

Patronul de la FCSB plătește clauza de reziliere a contractului dintre David și UTA, 1,7 milioane de euro, numai că nu toți banii vor intra în conturile clubului arădean.

UTA deținea doar 60% dintre drepturile fotbalistului, restul procentelor aparținând chiar lui David Miculescu. 

Din informațiile GSP.ro, contractul dintre UTA și David Miculescu prevede ca suma aferentă celor 40 de procente să intre direct în contul jucătorului! Întreaga sumă de transfer, de 1,7 milioane, va fi virată într-o singură tranșă, plătibilă până vineri, 5 august.

Nelu Varga, discuții cu mai mulți oameni de afaceri » Ce plan are patronul de la CFR Cluj
CFR CLUJ
Nelu Varga, discuții cu mai mulți oameni de afaceri » Ce plan are patronul de la CFR Cluj

Basarab Panduru: „Bravo, familia Miculescu. Îmi place de voi, cea mai deșteaptă familie”

Așadar, Becali virează cei 680.000 de euro direct în conturile fotbalistului, o afacere despre care Basarab Panduru spune că ar trebui să le dea de gândit tuturor familiilor cu fotbaliști talentați. 

„Facem socoteala să vedem câți bani are familia Miculescu acum. 40% din 1,7 milioane, adică 680.000, aproape 700.000. Bravo, familia Miculescu. Îmi place de familia asta, cea mai deșteaptă familie.

Toate familiile ar trebui să se trezească. Dacă au jucători tineri, ar trebui să pună clauze, lângă clauze să pună și alte clauze, să câștige o grămadă de bani. Așa da.

10.000 de euro pe lună salariul, plus 700.000 în bancă, e perfect. Bravo, familia Miculescu! Îmi place de voi. De ce doar Miculescu ar putea să facă asta?”, a afirmat Panduru la Orange Sport.

Basarab Panduru: „Familia Miculescu, mai deșteaptă de 700.000 de ori”

„Gigi a zis că i-ar fi dat 2-3 sute de mii de euro la semnătură dacă ar fi plătit mai puțin ca sumă de transfer. Așa au luat 700.000, sunt mai deștepți de 700.000 de ori. Bravo lor. E de discutat, familiile cu jucători talentați trebuie să se gândească la asta.

Nici nu mai contează ce face apoi. OK, are talent, calitate, dă goluri, ceea ce e foarte important, dar deja ai viitorul asigurat. 700.000 de euro sunt din cale afară de mulți bani în ziua de astăzi”, a adăugat Panduru. 

2027este anul în care va expira contractul dintre David Miculescu și FCSB. Există opțiunea de prelungire pentru încă doi ani, caz în care salariul ar urca la 30.000 de euro

VIDEO » Primul antrenament la FCSB pentru David Miculescu

Mai multe știri din Liga 1: 

Panduru e sigur că a descoperit mijlocașul pe care Becali îl vrea la FCSB: „Se vede din avion”

Fotbalul și-a recâștigat publicul: cel mai mare număr de fani din 2008 încoace » Ce echipe au impresionat + Cine dezamăgește

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (14)
tataika
tataika  •  03 August 2022, 06:54

Pana acum doua zile trambitati ca 40% ia un club dar fotbal, care este patronat de tatal jucătorului. Acum jucătorul ia banii direct? E lipsit de bun simt elementar sa declari un venit impozabil direct și sa nu-l treci printr-o societate, unde se pot dace deduceri și sunt avantaje fiscale. Nu cred ca familia jucătorului e una de ageamii. Sau gsp...

inshallah
inshallah  •  02 August 2022, 17:10

Este doar un Ad Petre mai fomist si mai ahtiat 'dupe' bani. 'Decat atat'. in 2 ani e inapoi la UTA in Div. B

elementlord
elementlord  •  02 August 2022, 16:31

Sper sa nu zic prostii, dar schema asta imi suna a TPO (Third Party Ownership), mecanism interzis de FIFA de vreo 5 ani de zile.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează