FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Bătaie" între FCSB și CFR Cluj pentru semnătura unui fotbalist român: "Eram lângă el când a sunat Gigi Becali"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 14:40

Gicu Grozav este fotbalistul curtat de FCSB și CFR Cluj, însă Cornel Țălnar, unchiul său, susține că mijlocașul de 27 de ani nu va reveni în România.

Grozav a fost abordat atât de clujeni, cât și de patronul roș-albaștrilor, în condițiile în care a renunțat la serviciile impresarului Laurențiu Marinescu. 

"A fost căutat de foarte multă lume, iar din Liga 1 a fost căutat de CFR Cluj şi de Steaua. La CFR este dorit de Dan Petrescu şi Iuliu Mureşan, iar de la Steaua l-a căutat Gigi Becali. Chiar eram lângă Gicu, atunci când Gigi Becali l-a sunat.

Nu îl mai are impresar pe Lucian Marinescu, nu are niciun impresar. Cu toate că Gigi Becali este un bun prieten de al meu, totuşi eu nu îl pot influenţa pe Gicu să aleagă Steaua sau o altă echipă", a spus Țălnar, citat de Fanatik.

Unchiul fotbalistului susține că Grozav trebuie să-și rezolve problemele cu Karabukspor înainte de a se interesa de viitoarea echipă la care va evolua.

"În primul rând Gicu trebuie să se întoarcă în Turcia, pe 5 ianuarie, ca să închidă conturile acolo. Nu şi-a reziliat contractul şi este greu să semnezi cu altă echipă atât timp cât tu ai un contract cu Karabukspor.

Din câte mi-a spus Gicu este exclus să joace în România. Nu îşi doreşte acest lucru, deoarece nu este stabilitate financiară la noi, iar dacă în alte părţi din Liga 1 este stabilitate, totuşi apar alte probleme de care nu doresc să discut public", a adăugat Cornel Țălnar.

Patru dintre cei cinci stranieri de la Karabukspor au fost anunțați să-și caute echipe. Este vorba despre Gicu Grozav, Paul Papp, Cristi Tănase și Gabi Torje. Gruparea turcă este la un pas de faliment și ocupă în prezent ultima poziție în ierarhia din Turcia, cu doar 8 puncte acumulate în 15 partide.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  22 Decembrie 2017, 17:08

La ucrainieni e stabilitate, am vazut. La turci vedem acum ca e la fel. La rusi vine oligarhul si iti spune ca ai 5 minute sa pleci. In Belgia, nu te mai baga pentru ca nu vorbesti flamanda sau ai parul prea negru. Incetati cu povestile astea, la unele cluburi din Romania sau Bulgaria e mai mult respect si fair-play decat in multe campionate asa-numit respectabile. Dar daca cineva isi doreste sa stea rezerva pe bani multi, atunci clar trebuie sa aleaga un campionat din strainatate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează