FOTBAL  »  Superliga  »  ACT DE INDISCIPLINĂ

Bătaie între jucători la un club din Liga 1 » Un fotbalist a fost exclus din lot: "Nu trec peste acel act de indisciplină"

Paul Batin în momentul în care a semnat cu Pandurii
Paul Batin în momentul în care a semnat cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 18:09

Pandurii Târgu Jiu nu se va putea baza pe patru jucători importanți la meciul de duminică, ora 15:30, de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

Flavius Stoica nu-i va putea folosi pe Paul Batin, exclus din lot, Sârghi, accidentat, Cornel Ene și Samson Nwabueze, care sunt suspendați.

Gorjeanul.ro susține că "Batin i-a aplicat o corecție fizică lui Paul Păcurar", acesta fiind motivul pentru care atacantul de 29 de ani a fost exclus din lot.

"La momentul acesta, nu pot să trec peste acel act de indisciplină a lui Batin. Este exclus din lot şi încă nu mă gândesc ca în viitorul apropiat să revină la echipă.

L-am pierdut şi pe Sârghi, care s-a operat la claviculă. Din păcate, două transferuri ieşite din circuit", a spus Stoican.

1 meci
a jucat Batin pentru Pandurii în acest sezon, el semnând cu gorjenii la începutul lunii februarie a acestui an

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
foxy
foxy  •  13 Aprilie 2017, 22:24
Postat de cpt.ahab pe 13 Aprilie 2017, 18:51

Din Bat-in a devenit Bat-off!

Bravo!Buna, asta!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Aprilie 2017, 18:51

Din Bat-in a devenit Bat-off!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează