FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Becali continuă ofensiva la adresa lui CFR Cluj: "Au 8 puncte în plus! Iar noi avem minus două"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 21:32

Gigi Becali continuă să o atace pe CFR Cluj din cauza arbitrajelor pe care ardelenii le-au avut până în acest moment. Patronul roș-albaștrilor se mândrește cu echipa sa, în ciuda evoluțiilor neconvingătoare pe care le-a avut până în acest moment.

"Ei au luat două puncte în plus cu Dinamo cu un 11 metri inventat, cu Craiova la fel, două puncte cu Iaşiul cu 11 metri inventat, şi încă două cu ăştia (n.r.Concordia Chiajna), deci sunt opt puncte în plus câştigate (n.r. cu erorile de arbitraj) .

Trebuia să avem noi patru puncte în faţă. Noi trebuia să mai avem două puncte, a dat gol Golofca cu Astra, deci noi trebuia să avem şase puncte în plus faţă de CFR", a declarat Becali la TV Digi Sport.

...despre echipa sa: "Noi putem face două echipe şi putem câştiga campionatul cu ambele. Ca fundaşi centrali avem doi super fundași, pe Bălașa și pe Planici, greu de înlocuit, şi să spunem că nici Benzar nu e de valoarea lui, în rest toţi sunt de valoare apropiată, gen Florinel Coman - Tănase".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
sexilian
sexilian  •  27 Septembrie 2017, 15:22

bietul de el,ce face puscaria din om.............si n-a terminat-o..........

mircea_deca
mircea_deca  •  27 Septembrie 2017, 15:19

gigicule............ai bani multi si minte putina..........numai asa se pot face banii multi........si evident nebunie si prostie multa .............mergi asa ,nu te lasa ..........pana pica catastrofa............

1532702053462195
Cotroaza Gheorghe  •  27 Septembrie 2017, 13:32

Spune-i Jiji (Gigi) și dă-i pace!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează