FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, despre singurul patron din Liga 1 care îl întrece: "Intra în vestiar și facea schimbările"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 13:17

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum Ioan Niculae, finanțatorul de la Astra, se implica la echipă și făcea schimbările la pauză, în vestiar.

"Ioan Niculae nu se bagă cât mă bag eu. Se implica de două ori mai mult! Acum e mai discret. El se ducea în pauză la vestiar și făcea direct schimbările. Asta voi nu știți. Niculae a luat un titlu cu Astra și atât", a spus Gigi Becali la Pro X.

Becali a vorbit și despre situația de la Dinamo și spune că este nevoie ca Ionuț Negoiță se implice pentru ca echipa să aibă rezultate.

"Eu nu sunt ca la Dinamo, unde patronul e discret, așa cum zicea David (n.r. Alexandru David, președintele lui Dinamo). Se alege praful dacă patronul e discret.
De când am intrat eu în fotbal, toți au intrat în faliment. Eu nu am pățit asta pentru că mă impun cu tărie. Nu sunt discret", a adăugat Becali.

Citește și: Becali, show în direct la TV: "Am luat doi de 10 la o inspecție! Parcă eu inventasem teorema" :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  22 Noiembrie 2017, 19:25

S-a gasit cine sa-l barfeasca pe Niculae. Exact omul vestiarului. Cioclu de serviciu al jucatorilor noi veniti. Omul incepe iar sa se ia de toti. Se vede ca nu-i prieste in libertate.

para.para
para.para  •  22 Noiembrie 2017, 15:21

Ala din spatele lui Niculae nu este Vasile Simionas?

risc_mix
risc_mix  •  22 Noiembrie 2017, 15:01

Păi tu nu ești discret.Tu ești doar prost

Vezi toate comentariile (4)
Comentează