FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e fascinat din nou de Alibec: "E ca un taur!" » Ultimele informații primite de la MM: "S-au făcut măsurători"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 21:02

Gigi Becali a oferit ultimele informații din cantonamentul lui FCSB din Spania. Patronul roș-albaștrilor susține că Alibec e primul în cantonament și că și-a revenit la forma din trecut.

"Mi s-a spus că Alibec e al treilea la explozie pe 10 și 30 de metri. A muncit mult. Mi-a zis MM că azi și ieri au făcut antrenamente foarte tari și că Denis nu s-a plâns deloc. Mi-a zis că Alibec n-a fost niciodată în viața lui primul la 150 de metri, iar acum a fost primul. A slăbit 3 kilograme. Avea 94 de kilograme, acum are 91.

La proba de 150 de metri era ultimul sau penultimul, acum e primul. El e puternic ca un taur, important e să vrea. La meciul cu CFR va juca 100% Alibec, nu Gnohere.

Eu vorbesc de 3-4 ori pe zi cu MM și mi-a spus că Alibec ne va face campioni anul ăsta. Alibec și MM sunt foarte buni prieteni. Alibec n-are suflet rău, are copilăria aceea în el. Mă gândesc că probabil e primul la antrenamente pentru că n-are calculatorul cu el", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dakesis
dakesis  •  24 Ianuarie 2018, 11:21

sunt foarte buni prieteni dupa ce prin septembrie se injurau ca in fata cortului:))) ce schimbatoare e viata la stana... dupa cum bate vantul. Foarte misto poza, ati folosit-o tot pe asta la articolul in care vorbeati de scandalul dintre aliberbec si mm. Frumoase si bicicletele. De domnisoare, largi in coarne. Se potriveste la fix cu domnisoarele din poza.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 10:29
Postat de john_milne pe 24 Ianuarie 2018, 07:47

Vreau stema cu FC fcbs pe site! Nu mai suport stema dusmanului de moarte Steaua Bucuresti! Va implor!!! Si ca mine sunt multi alti fecesebei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 10:12

CFR are o sansa in plus.Oricum ii urez lui Alibec sa revina la forma maxima ,dar deocamdata e departe de Gnohere.Ala e golgeterul ligii..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează