FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 4-2

Becali ia măsuri după lecția cu Sepsi » Un fost campion s-ar putea reîntoarce să resusciteze defensiva

Paul Papp / FOTO: Arhivă GSP
Paul Papp / FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 09:32

Defensiva FCSB-ului e în suferință, meciul pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-4, fiind cel mai relevant exemplu. Gigi Becali a anunțat că vrea să întărească echipa în iarnă cu doi fundași centrali. 

Unul dintre stoperii care ar putea ajunge la roș-albaștri ar putea fi Paul Papp, 29 de ani, în prezent în Turcia, la Sivasspor

Potrivit site-ului yeniakit.com, FCSB și-ar fi manifestat interesul pentru o repatriere a lui Paul Papp, a cărui situație la Sivasspor este destul de complicată.

Fundașul de 29 de ani mai are contract cu echipa turcă până în 2020, dar joacă destul de puțin și ar putea ajunge la o reziliere amiabilă cu șefii clubului. 

"Vine perioada de transferuri și cumpărăm jucători. Luăm unu, doi fundași centrali, luăm mijlocași centrali. Iau războinici, nu oameni ca ăștia, de nu le convine terenul. Nu avem jucători de sacrificiu, asta e clar" Gigi Becali, finanțator FCSB

Papp a mai evoluat la echipa lui Becali între 2014 și 2016, perioadă în care și-a adjudecat un titlu, o Cupă și două Cupe ale Ligii.

Crescut la Luceafărul Dej, Papp a jucat în carieră pentru Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo, Astra, FCSB, Wil, Karabukspor și Sivasspor.

Acesta a strâns și 18 selecții la prima reprezentativă, unde a jucat ultima oară în 2015.

Vezi și:SEPSI - FCSB 4-2 // Becali, avalanșă de critici în direct la TV: Dică, MM și jucătorii desființați! Antrenorul ar putea fi schimbat + anunță noi transferuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  06 Decembrie 2018, 19:08

Din nou intoxicări ale unor impresari atrași de mirajul banilor oierului....”Cum să îl cumpăr pe Papp când eu i-am dat bani să plece?” dixit Becali

zagna
zagna  •  06 Decembrie 2018, 16:32

Toata lumea il plange pe dica pe tema ca Becali se baga si-i submineaza munca de antrenor… Dar dica l-a dorit pe rusescu la echipa ! Acum il vrea pe pap, dar l-a refuzat pe Gardos ! Mare "antrenor", dom'le, iar mm, mare manager... De-asta a ajuns Becali si antrenor si manager !

1797872373672747
Olivian Cristuinea  •  06 Decembrie 2018, 15:38

Alo..Domnul Becali,da* cu Lutu cum ramane,il lasi fara jucarie,parca ziceai ca-l faci antrenor.Dar ghetelor ce le-ati facut de alunecau asa,ca celalti nu prea alunecau.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează