FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali iese pe plus: îl aduce pe Rotariu și câștigă milioane de euro » Planul din spatele transferului internaționalului român

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 09:17

FCSB negociază intens cu Club Brugge transferul lui Dorin Rotariu, iar mutarea se poate realiza în iarnă.

Belgienii scriu că Gigi Becali oferă 2 milioane de euro (detalii AICI), iar Rotariu, 23 de ani, ar putea deveni unul dintre cei mai scumpi jucători cumpărați de FCSB.

Dacă transferul atacantului se va realiza, Becali nu va ieși pe minus. Venirea lui Rotariu înseamă că Harlem Gnohere, 30 de ani, va pleca în iarnă, cel mai probabil în țarile arabe.

"Nu știu unde va juca Rotariu. Poate că va evolua ca atacant"Gigi Becali, miercuri, la TV Digi Sport

Becali cere 7 milioane de euro pentru atacantul francez, iar o parte din suma primită va fi investită în Rotariu. Și dacă-l va vinde pe "Bizon" pe mai puține milioane, Becali tot va obține o sumă importantă. Patronul FCSB va da astfel o dublă lovitură: îl transferă pe Rotariu și va câștiga câteva milioane de euro.

1.500.000 €este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt

2.500.000 €este cota lui Gnohere

Dorin Rotariu poate evolua în banda dreapta a atacului, dar poate juca și pe post de atacant, în locul lui Harlem Gnohere. 

Cum poate arăta FCSB: Bălgrădean - R.  Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Pintilii (Nedelcu), Teixeira (Moruțan) - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Rotariu

Citește și: Becali, prima reacție după anunțul belgienilor despre transferul lui Rotariu la FCSB: "Eu vă spun doar adevărul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
rocky2
rocky2  •  15 Noiembrie 2018, 16:31

Bravo gsp, sunteti cu adevarat oficiosul ciobanului puscarias! Nici o zi fara osanale conducatorului iubit!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  15 Noiembrie 2018, 13:33
Postat de bogat pe 15 Noiembrie 2018, 13:01

Deci doar supozitia ca Rotariu ar putea ajunge la Steaua a declansat o intreaga sarabanda a articolelor de preamarire a afacerii: cati bani face Gigi, ce tare va fi FCSB cu el in echipa etc In acelasi timp aducerea lui Tade la Dinamo e vazuta in cheie nearga: ca mai degraba va fi un esec, ca au mai fost si altele in trecut samd Asta in contextul in care Rotariu si Tade sunt jucatori in situatii similare. Halal jurnalism, sigur ca va pasa de sport dar doar daca e drapat in anumite culori.

Din supoziții trăiesc. De ăsta vară FîCîSîBî-ul tot transferă (fictiv) tot felul de mijlocasi și de atacanți. Trebuiau să aibă lot de 50 de jucători... :)))) Abureli gigiste, împachetate pt proști.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  15 Noiembrie 2018, 13:28
Postat de cetateanul_surmenat pe 15 Noiembrie 2018, 13:12

Si asta o spune un husan care doreste desfiintarea unei echipe doar pt ca nu mai primeste bani degeaba de la cioban. La munca daca vrei bani, nu cu cersitul la palat la cioban. Cumpara-ti bilet de meci din banii tai si apoi sa comentezi. Peluzarule!

Eu la palat? :))) Mulți proști pe forumul asta..

Vezi toate comentariile (34)
Comentează