FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl ia tare pe Cristi Tănase, imediat după revenirea la FCSB: "Nu ai cum să joci în fața lui! Va fi vedeta Europei"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 14:31

Cristi Tănase, 30 de ani, a revenit la FCSB și va juca la echipa din Liga 1 în următoarele 4 luni, plecând deja în cantonamentul din Spania.

Tănase a revenit la FCSB pentru a-și relansa cariera, după ce și-a reziliat contractul cu turcii de la Karabuksport, și pentru a prinde din echipa națională. Totuși, Gigi Becali, patronul FCSB, anunță că șansele ca Tănase să joace în fața lui Florinel Coman,  la echipa roș-albastră și la echipa națională.

"A semnat pe patru lui. Nu avem opțiune de prelungire. Nu dacă și el, și noi vrem. El a zis că vine să-și relanseze cariera și să prindă naționala. I-am zis «Băi, tu ești valoros și îmi place de tine. Dar Florinel Coman va fi vedeta Europei într-un an. Nu poți să joci în fața lui».

Tănase nu poate juca în fața lui Coman într-un an, la echipa națională. Acum poate să joace, în meciurile tari, că are experiență. Îmi place Tănase, a mai îmbătrânit și nu mai face prostii", a spus Becali la Pro X.

40 de meciuriare Tănase în naționala României, pentru care a marcat de 6 ori, ultima dată în 2013, cu Ungaria

Citește și: A plecat 10, s-a întors 30! Postură neobișnuită pentru Tănase la FCSB + 5 episoade penibile cu "Dodel" în prim-plan

Citește și: Gigi Becali a avut un schimb de replici în direct la TV cu Ionuț Chirilă: "Hai, lasă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
andy_2008
andy_2008  •  23 Ianuarie 2018, 22:40

Om nebun cu Steaua de craciun a lui curata dupa ce 11 ani au stat in umbra generalii si au adus aminte ca au o stema uitata....

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2018, 21:55

No Dodel, ai vazut? ia auzit pana acum de ""vedeta Europei""? Pana una alta ia-le banii si apoi adio!

lucghencea
lucghencea  •  23 Ianuarie 2018, 20:14

STEAUA = ONOARE - PERFORMANTA - SUPORTERI - LACATUS - GHENCEA - TRADITIE = TROFEE - SI LEGITIMITATE ! Arati bine in tricoul cu Denumirea , Emblema si Marca STEAUA Bucuresti si desi purtate ilegitim cu anii dus de nas peste 11 ani ca si multi alti sportivi valorosi de catre sarlatanii penali ilfoveni binecunoscuti , insa si mai tarziu daca vei dori sa devii STELIST AUTENTIC CU ACTE IN REGULA SI COMPONENT LEGAL AL CLUBULUI STEAUA AUTENTIC , vei fi BINEVENIT IN GHENCEA ! LUPTA STEAUA !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează