FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali își continuă războiul cu Talpan: "Trebuie dat afară! Dacă îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA. Procesele au fost câștigate prin trafic de influență"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 11:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce CSA a decis să-l sancționeze pe Florin Talpan, juristul Armatei, și a cerut ca acesta să fie dat afară.

"Este mare lucru că Senatul i-a chemat pe ministrul apărării naţionale și pe şeful Statului Major General. Aș vrea să fiu și eu acolo. Sau măcar să citească Articolul 40 din Legea 26 din Registrul Comerțului. Acolo se spune clar că o societate poate lua numele de la titular sau de la succesor. Eu am luat de la succesor, de la Asociația lui Păunescu.

Să zicem că ar fi ceva în neregulă, dar dacă nu poți face fotbal, de ce vrei să mă distrugi? Eu pot aduce zeci de milioane de euro în țară.

Talpan nu este întreg! El strică imaginea Armatei. Acolo sunt oameni buni, de ispravă, care nu-i pot permite lui Talpan să facă ce vrea. El denigrează imaginea Ministerului. Trebuie dat afară. Eu dacă îl chem la Steaua și îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA.

Nu Talpan a câștigat procesele. Cred că au fost câștigate prin trafic de influență. Generalul Zisu este vinovat de tot pentru că are mare influență. Și el s-a implicat.

O să cer 2 milioane de euro despăgubiri și voi cere anularea celor 7 mărci pe care le are CSA. Și mă voi îndrepta  în instanță împotriva celor care au plătit 100.000 de euro taxă de timbru în procesul în care cer despăgubiri", a spus Becali la TV Sport.ro.

Citește și:

Alibec i-a dat răspunsul final lui Gigi Becali: „Ăsta e scopul meu”
Superliga
Alibec i-a dat răspunsul final lui Gigi Becali: „Ăsta e scopul meu”
Imagini tari de la dineul Generației de Aur » Prima care a vrut să facă poză cu Jose Mourinho
Nationala
Imagini tari de la dineul Generației de Aur » Prima care a vrut să facă poză cu Jose Mourinho
Șocant! Fotbalistul plătit de Dinamo cu 24.000 de euro pe lună: „O spun din sursă sigură”
Superliga
Șocant! Fotbalistul plătit de Dinamo cu 24.000 de euro pe lună: „O spun din sursă sigură”

Imagini tari de la dineul Generației de Aur » Prima care a vrut să facă poză cu Jose Mourinho

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (47)
alenb
alenb  •  07 Aprilie 2017, 13:04
Postat de inginerul_reloaded pe 07 Aprilie 2017, 12:43

nu este suficienta sanctionarea lui talpana.dupa abateri repetate cred ca se impunea trecerea in rezerva a travestitului jurist.cu asemenea oameni ajunge armata romana de rasul curcilor.este greu de inteles cum inca isi mai fac veacul intr-o armata ce doreste a fi frofesionista,asemenea monstruozitati,care traiesc in trecut si incearca reinvierea practicilor staliniste.

Armata romana s-a facut de rusine cand i-a dat clubul gratis acestui infractor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  07 Aprilie 2017, 13:02

Sărac cu duhul, Gigel Becali!Ăsta nu se mai face bine, în veci!După mintea lui anemică, el crede că toți oamenii sunt din specia lui Mihai Stoica şi nu au onoare!Oamenii ca domnul Talpan nu pot fi cumpărați, ciobănaşule, aşa cum tu nu-ți poți cumpăra bunul simț.Ăsta se dă de către părinți, sau îl dobândeşti prin educație.

alenb
alenb  •  07 Aprilie 2017, 12:30

Asta se intampla daca a venit PSDul si ii da nas acestei mizerii de cioban, ajunge puscariasul sa faca ordine in armata romana si in statul roman. Punctul 2: caricatura asta o sa vrea marca inapoi si baza sportiva (gratis binenteles). Respect Talpan!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează