FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-3

Becali își poate nota primul transfer din iarnă » "Dacă e adevărat, vă dați seama că aș vrea la Steaua!"

Ștefan Blănaru cu mingea la picior
Ștefan Blănaru cu mingea la picior

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 23:08

După eșecul cu FCSB, 1-2, Ștefan Blănaru, atacantul de 29 de ani al celor de la Hermannstadt, a vorbit despre interesul manifestat în vară de Gigi Becali pentru el și spune că e deschis unui transfer la formația roș-albastră.

"Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, am vorbit doar cu un impresar care mi-a spus că cei de la Steaua sunt interesați de mine. Dacă e adevărată această știre, vă dați seama că orice jucător își dorește să ajungă la Steaua", a declarat Blănaru la TV Look Sport.

" FCSB are jucători de calitate și ne-a taxat azi. Din păcate, se prelungește seria noastră de înfrângeri. Trebuie să strângem rândurile, că nu putem continua așa. Forma pe care am arătat-o în timpul meciurilor nu reflectă locul pe care-l ocupăm acum" Răzvan Dâlbea, mijlocaș Hermannstadt

"Probabil, dacă mai marcam un gol în prima repriză altele erau datele problemei. Noi am încercat să jucăm, să atacăm, și când dai spații Stelei nu te iartă"  Ștefan Blănaru, atacant Hermannstadt

Citește și: Moruțan a dezvăluit ce i-a spus Dică atunci când a intrat pe teren + Ilie Dumitrescu: "E cel mai bun de la FCSB!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  01 Octombrie 2018, 09:43
Postat de zagna pe 01 Octombrie 2018, 08:52

Aia e clona talpanista !

Talpanista, netalpanista, se numește STEAUA.. Echipa din Liga 1 e Fotbal Club FCSB.

zagna
zagna  •  01 Octombrie 2018, 08:52
Postat de faliment_fc_fcsb pe 01 Octombrie 2018, 07:38

Să-i spună cineva că Steaua e în Liga a 4-a.

Aia e clona talpanista !

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  01 Octombrie 2018, 07:38

Să-i spună cineva că Steaua e în Liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează