FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ VIDEO

Becali nu vrea arbitraj video la meciurile celor de la FCSB: "Să-i dea doar lui Dan Petrescu!" » Cât costă VAR până la urmă

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 11:15

Gigi Becali a vorbit despre introducerea arbitrajului video în Liga 1 și susține că utilizarea VAR doar într-unul din meciurile etapelor de play-off reprezintă un prim pas înaintea implementării totale a tehnologiei.

Patronul FCSB a adăugat că ar prefera ca arbitrajul video să fie folosit doar la meciurile disputate de CFR Cluj, nu și la cele ale echipei sale.  

"În România este nevoie de abitraj video! De ce? Pentru că arbitrului îi e frică de televizor și nu-i mai dă penalty aiurea lui Petrescu! N-am eu nevoie de arbitraj video, eu îi bat și gata.

Eu vreau să-i dea lui Dan Petrescu arbitraj video! Să-i dea doar lui Dan! Pe noi ne-au dezavantajat. Cel mai important e să fie arbitraj video la Steaua-CFR și la Steaua-Craiova", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Acesta a spus că Gino Iorgulescu nu a oferit valoarea reală a costurilor de implementare, însă susține că VAR nu va costa mai mult de 700.000 de euro.

"Nu e bine că e un singur meci pe etapă în play-off. Toate meciurile trebuie să aibă. Nu e vorba de bani, am înteles că doar vor experimenta sezonul ăsta. Nu costă foarte mulți bani. Poate fi găsit sistemul la noi, poate fi cumpărat de la noi.

Nu vreau să-l contrazic pe Gino, că e prietenul meu, dar bate câmpii. Ce e aia «între 600.000 de euro și un milion și jumătate»? Ce marjă e aia? Va costa vreo 600.000-700.000 de euro", a mai spus patronul celor de la FCSB pentru sursa citată.

Miercuri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc o Adunare Generală Extraordinară, în care s-a decis introducerea arbitrajului video pentru un meci/etapă din play-off (detalii pe larg, aici).

"Se începe cu un meci și de anul viitor se implementează în totalitate. Problema o să fie că se duc la televizor și nu vor ști ce decizie să ia. Sunt arbitri care nu știu să interpreteze penalty-ul" Gigi Becali, la Pro X

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Decembrie 2017, 20:11
Postat de haideusicfr pe 07 Decembrie 2017, 20:06

E ridicol omul asta!

Nu mai poate de ciuda ca exista marele risc sa nu castige nici acest an campionatul.Si nici nu merita.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Decembrie 2017, 20:06

E ridicol omul asta!

sakamoto
sakamoto  •  07 Decembrie 2017, 17:42

In toate meciurile jucate de Poli Timisoara cu echipa lui Gigica, una dintre cele doua grupari fotbalistice a primit 11m, iar adversara a jucat cu un fotbalist eliminat de pe teren. Fcbs ar trebui sa-i pupe mina lui Iorgu si Briketa. Ca tare bine este arbitrata!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează