FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Becali, păpușar în Liga 1? Cum l-ar fi dat afară pe Dragomir de la Voluntari: "Nu mă suporta! Când m-am dus în birou, râdea isteric"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 13:09

Dumitru Dragomir, fost președinte la LPF, a povestit a povestit cum a contribuit Gigi Becali la îndepărtarea sa din funcția de conducere de la Voluntari, unde a activat în 2016, din ianuarie în mai.

"La un meci contra Craiova, de acasă, m-am dus în tribuna oficială și am zis tare «De azi cred că nu mai vin, îmi ajunge». Am vrut să văd cine se duce repede să îi spună primarului (n.r. Florin Pandele, finul lui Gigi Becali). Aveam un om pus să urmărească și să-mi spună. Îmi dă telefon şi zice «Şefu', a intrat cineva la primar şi văd că a venit şi Gigi.» Becali venise de acasă special.

Când m-am dus la primar, Gigi râdea. I-am zis primarului: «V-am scăpat de retrogradare. Nu mai vin începând de astăzi. Gigi a început să râdă isteric, cu râsul ăla al lui. El îi spusese primarului «Vezi că ăsta vrea să plece. Lasă-l să plece!». Şi Ştefan (n.r. Gheorghe Ştefan) i-a zis la fel.

Eu am bătut şi pe Steaua, şi pe Dinamo. Cum să mă suporte Gigi dacă l-am bătut cu Voluntariul? În al doilea an, dacă mă lăsau în pace, mă băteam la titlu. Moruţan mai ajungea la Botoşani? Sau Popa la Dinamo? Îi luam eu. Şi mai aveam cinci jucători antamaţi", a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

"Eu m-am dus la Hagi și i-am cerut jucători. I-am luat pe Țâru și Achim. Nu mi-a cerut niciun ban. Eu l-am adus și pe Moke de la Rapid, din Liga a 2-a" Dumitru Dragomir

Citește și:

Dragomir se revoltă! Mesaj fără precedent în Liga 1: "Avem dreptul la prostie! Vin toate ciurucurile mondiale"

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
100002473541087
Danut Ognean  •  08 Decembrie 2018, 18:18

atata stie ciobanu

mioriticul
mioriticul  •  08 Decembrie 2018, 15:44
Postat de minell73 pe 08 Decembrie 2018, 15:00

Nici cu brutarie nu mi-e frica. Adevarul este ca astia doi au dus la distrugerea fotbalului romanesc. Bine, mai sunt cativa.

Ioanitoaia

red_dogs_united
red_dogs_united  •  08 Decembrie 2018, 15:37

Mitică Dragomir, "cel mai bun conducător din fotbalul românesc". :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează