FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Becali recunoaște strategia prin care voia să-i păcălească pe cei de la CFR: "De la 5.000 pe lună, Omrani va avea acum 20.000 de euro pe lună!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 19:12

Clujenii au confirmat noul contract al lui Omrani (Detalii AICI), declarând că e posibil ca jucătorul să fi semnat și cu FCSB înainte de a se înțelege cu ei, așa cum anunțase Gigi Becali. Ulterior, patronul a intervenit și a explicat că nu avea nici un contract cu jucătorul francez și totul a fost doar o strategie. 

"Noi știm că de obicei, când spune ceva, domnul Gigi Becali e foarte credibil. Nu se știe dacă jucătorul a semnat și cu FCSB. Dacă dânsul va face public faptul că jucătorul a semnat și cu ei, noi nu avem ce face.

Probabil Omrani își va retrage plângerea de la comisie. El recunoaște contractul pe care l-a avut cu noi. Dacă FCSB a semnat cu un jucător aflat sub contract... Vom vedea. Dacă el a semnat cu FCSB, clubul respectiv e în culpă. El mi-a spus că n-a semnat cu nimeni altcineva", a declarat managerul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, la TV Digi Sport.

Oficialul lui CFR a adăugat: "Eu am lăsat fiecare parte să spună ce vrea. V-am spus că, din punctul meu de vedere, lucrurile erau foarte clare. Noi discutam despre prelungirea contractului. A fost o strategie și a lui și a noastră de a nu merge în cantonament. Am semnat cu el prelungirea pe încă 3 ani cu același agent pe care l-a avut până acum.

Lucrurile sunt foarte clare. S-a demonstrat că noi am avut dreptate în cazul semnăturii. A fost jocul impresarului. Poate a vrut și el un contract mai bun. Impresarul lui Omrani nu a fost prezent când a semnat el acel contract la care face referire".

BECALI recunoaște strategia

Gigi Becali, pentru aceeași televiziune: "Vă mărturisesc că Omrani n-a semnat cu FCSB, era înțelgerea mea cu impresarul lui, pentru a pune presiune pe ei să-l lase liber pe jucător. Dacă băiatul a semnat cu CFR, să fie sănătos. Așa a fost și cu Deac. Mi-a mulțumit că prin intermediul meu a reușit să câștige un contract mult mai bun. E adevărat că acum Omrani de la 5.000 pe lună va avea 20.000 de euro pe lună!

Eu cred că impresarul mă înregistra când vorbeam cu el. Intenția era că, dacă Omrani nu semnează cu noi, măcar să ia mai mulți bani de la CFR. Eu am simțit că sunt înregistrat și ultima dată le-am oferit 200.000 la semnătură și 20.000 de euro pe lună. Probabil m-au înregistrat și le-au trimis înregistrarea celor de la CFR".

Citește și: EXCLUSIV Telenovela s-a terminat! Omrani a semnat noul contract pentru următorii trei ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  09 Iulie 2018, 08:49
Postat de Danut Ognean pe 08 Iulie 2018, 21:43

succes in plai-out fcsb-eilor

Acolo joaca doar echipa ta de suflet,dinamo 1948 sa!

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Iulie 2018, 21:43

succes in plai-out fcsb-eilor

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  08 Iulie 2018, 21:08

Hai Gigi, hai Seaua !!! Succes, va iubim!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close