FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali renunță! Anunțul făcut de patronul FCSB-ului astăzi: "Are caracter"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 16:04

Gigi Becali a anunțat că va renunța la transferul lui Alexandru Băluță, deoarece nu este dispus să-i plătească în întregime clauza de reziliere în valoare de 3 milioane de euro.

Patronul FCSB-ului era dispus să dea două milioane de euro pentru a-l transfera pe mijlocașul de 23 de ani de la CS U, dar s-a lovit de refuzul oficialilor din Bănie și anunță că mutarea a picat.

"N-am cum să doresc ceva ce nu pot să iau. Eu nu dau 3 milioane. Pentru ce să mai continuăm discuția? Eu dau 2 milioane, el are clauză de 3 milioane. Și atunci n-are rost să mai discutăm de Băluță. Băiatul are caracter", a spus Gigi Becali la ProTV.

Băluță a anunțat joi că nu își dorește să plece de la echipa oltenilor, în ciuda declarațiilor făcute anterior de Gigi Becali, care a afirmat că impresarul fotbalistului a fost cel care l-a abordat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
xavi-
xavi-  •  12 August 2017, 15:18

Observ o declaratie de bun simt a lui Becali,scurta si la obiect,dar vad ca fanii lui sunt mult mai agresivi,isi ascund frustrarea ca un jucator a refuzat sa joace la FCSB sub ironii,dar de ce sa faci ironii cand esti fcsbist?Becali a bagat cred ca aproape 10 milioane de euro in 2 ani in jucatori,iar acum 2 ani i-a dat peste nas Astra,acum Viitorul iar anul asta pare anul CFR-ului,asta dovedeste ca Becali nu este un bun manager sau ca oamenii care i sunt alaturi doresc doar banii lui si sa il insele.Cum este posibil sa pierzi campionatul in fata unor echipa care au adus jucatori liberi(Astra) sau care au jucatori din propria pepiniera(Viitorul),dar sa faci arogante pe net?Toti fcsbisti fac arogante si se cred superiori pe banii lui Becali,daca prostul da 2.7 milioane pe doi jucatori,ei,fcsbistii de tastatura merg cu pieptul in sus o luna,cine sunt ei.Asa ca amici,sa lasam ironiile pentru cei care se pricepe,cu asemenea investitii nu ai voie sa iesi vesnic pe locul 2!

915130541905898
Gabi Simon  •  12 August 2017, 00:33

D-le Becali a-ti syiut mereu cu buna stiinta mereu numai sa destabilizati anumite cluburi prin prostile si fatarnicia dv. La Steaua dupa discursul dv ajung numai jucatori fara caracter,de aceea si jocul la echipa dv lasa mult de dorit,nu are rost sa intru in detalii Jucatorii cu CARACTER ,D-le Becali stiu sa isi respecte subalternii si colegii de club de aceea nu merg la Steaua Va rog sa fiti mai limitat in declaratii si cumpatat in a transfera jucatori pentru ca in sport ca si in viata nu totul se rezuma doar la bani si bascalie ieftina din partea dv Felicitari si muly SUCCES lui BALUTA cu UNIV,CRAIOVA

fangigi
fangigi  •  11 August 2017, 19:34

Mogosoaia nu se refuza! Asa scriau cu ani in urma niste ziaristi aserviti si *** la cioban!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close