FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

Becali, schimbare radicală de discurs în doar o săptămână: de la «Nu merităm titlul dacă nu batem Viitorul» la "Noi suntem campioni, nu mai avem treabă"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 23:07

Deşi a declarat în urmă cu o săptămână că FCSB nu merită să cucerească titlul dacă nu reuşeşte să o învingă pe Viitorul, Gigi Becali, finanţatorul roş-albaştrilor, şi-a schimbat radical discursul la finalul meciului cu dobrogenii, încheiat 1-1.

Relaxat, latifundiarul a declarat că e convins că FCSB a câştigat deja titlul, la adăpostul celor trei puncte pe care le are în faţa Viitorului. 

"Noi suntem campioni, nu mai avem treabă. Suntem la 5 puncte de Dinamo și la 3 puncte de Viitorul. Viitorul e o echipă obosită. Campionii! Campionii!", a spus  Gigi Becali, imediat după meciul cu echipa lui Gheorghe Hagi. 

"Dacă nu câștigăm meciul cu Viitorul, nu merităm titlul. Dacă ne bat iar, înseamnă că ei merită titlul. Pentru Viitorul, meciul e o finală. Dacă pierd cu Viitorul, nu mai vreau titlul. Să îl câștige ei. Nu este bun nici egalul pentru noi. Asta înseamnă că nu am merita titlul și că nu avem valoare. De ce să îl luăm?", a declarat Gigi Becali, la o zi după remiza cu CFR Cluj, 0-0, din urmă cu o săptămână. 

Citeşte şi: Gigi Becali, extenuat după meciul cu Viitorul: "Suntem campioni!" » Pe ce se bazează patronul FCSB-ului

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
magic4ever
magic4ever  •  25 Aprilie 2017, 11:23
Postat de corectu pe 25 Aprilie 2017, 07:39

Pai ce sa spuna Becali.A vazut toata lumea multitudinea de ocazii CLARE de gol.Plus 2 penalty-uri clare nedate de Petrescu.Sper sa fi indeplinit norma de ratari pentru urmatoarele meciuri.Steaua este singura impotriva tuturor.

Hotii striga hotii...trezirea!!! Ati furat 4 puncte cu Dinamo si Craiova dupa penalty-uri de 10 ori mai clare la Patrick Petre si Mazarache...

989575714395836
Costache Cristian Marian  •  25 Aprilie 2017, 09:59

Nu meritati titlul,nu aveti valoare.De mult v-am zis sa schimbati antrenorul ca sa vi se schimbe jocul. Jocul vostru actual este compus doar din obstructii. De aia in meciuri internationale cu antrenorul si jocul actual nu castigati nimic.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  25 Aprilie 2017, 08:57

Ziaristii,reporterii,moderatorii de emisiuni sportive inca nu s-au prins ca "persoana aceasta '' nu are coloana vertebrala,el este" OMUL SATANEI" hai sa fim seriosi.......fraieri sunt toti care il asculta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează