FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Becali și Hagi au vorbit înaintea meciului direct » Ce-au discutat cei doi

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 19:30

FCSB și Viitorul vor juca luni, în cea de-a șaptea etapă din play-off-ul Ligii 1, însă Gigi Becali n-a avut nicio problemă în a-l suna pe adversarul său Gică Hagi.

"Nu îi transmit nimic lui Gică, pentru că avem meciul ăsta. Fiind naș și fin, ne-am sunat, «Hristos a înviat, Adevărat a înviat!» Alta era dacă vorbeam mai mult, acum nu am mai făcut-o, că nu aveam ce să zicem.

Nu e că se interpretează, e de bun simţ, de înţelepciune. Eu mai glumeam cu el când nu eram în meci direct, când a zis să nu greşească Niţă, eu i-am zis că nu greşeşte, dar i-a ieşit lui. Acum, dacă mai zic în glumă să greşească Râmniceanu, poate nu îl mai bagă, dar noi nu avem nevoie de greşeală ca să îi batem", a spus Becali la TV Sportro.

FCSB și Viitorul sunt în luptă directă la titlu. Roș-albaștrii sunt lideri, cu 37 de puncte, în timp ce formația lui Hagi e la trei lungimi în spate.

  • FCSB - VIITORUL, luni, 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
observator_federal
observator_federal  •  21 Aprilie 2017, 10:03
Postat de aldo_m pe 20 Aprilie 2017, 20:15

ma gandesc ca gigi l-a sunat sa-i spuna ca e antrenor de nimic sau turnator la securitate ca asa zicea gigi despre hagi

Mai degraba invers, Hagi zicea despre Gigi...

ray51
ray51  •  21 Aprilie 2017, 08:37

Eu zic sa-l lasam pe ... Râmniceanu. Gica isi poate face bagajele catre liglle inferioare daca il bate Reghe. Parerea mea. Sa nu mai incurce un campionat si asa cu multe si mari probleme.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Aprilie 2017, 07:45

ando89 a uitat sa redea si finalul: ”Nasule, sunteti invitatii mei la terminarea campionatului. C-asa-i frumos: campionii invita vice-campionii. Ceilalti? Sa-i lasam sa se pregateasca... he, he, he... pentru tocanita de la RIN! He, he, he!”

Vezi toate comentariile (9)
Comentează