FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

Două transferuri la Sepsi Sfântu Gheorghe: Ben Moussa și Hrvoje Barisic

Ben Moussa (stânga)
Ben Moussa (stânga)

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 18:10

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunțat două transferuri, în cursul zilei de joi, Hilal Ben Moussa și Hrvoje Barisic.

Covăsnenii au semnat cu mijlocașul Hilal Ben Moussa, care a evoluat ultima dată la FC Emmen, locul 14 în prima ligă olandeză. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe un an cu clubul din Sfântu Gheorghe, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Olandezul a mai jucat în carieră la FC Groningen şi la FC Volendam.

18 meciuria evoluat în sezonul trecut Ben Moussa pentru Emmen în prima ligă din Olanda

De asemenea, clubul condus de Attila Hadnagy a ajuns la un acord și cu fundașul central Hrvoje Barisic, care ultima oară a jucat pentru Zrinjski Mostar (Bosnia). Jucătorul croat, în vârstă de 28 de ani, a semnat și un contract valabil pe un an cu Sepsi, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

hrvoje barisic
Hrvoje Barisic

Echipa din Sfântu Gheorghe a ajuns astfel la cinci jucători transferați în această pauză competițională, după ce zilele trecute i-a adus pe Horaţiu Moldovan (21 de ani) de la Ripensia Timişoara, pe Risto Mitrevski, fundaş central macedonean în vârstă de 27 de ani și pe Andrei Sin (fost la Poli Iași), despre care s-a scris că ar putea fi, totuși, deturnat de Florin Prunea la Dinamo.

Citește și:

EXCLUSIV Cazul ciudat al lui Andrei Sin: a semnat și cu Dinamo, și cu Sepsi?! » Comunicat oficial al clubului: „Vom lua măsurile care se impun”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează