FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

EXCLUSIV / Bogdan Ilie, din Liga 3, direct titular cu CS Universitatea, în Liga 1: „Prin muncă se pot face multe”

FOTO: Facebook Academica Clinceni // Bogdan Ilie, la încălzire pe Stadionul „Ion Oblemenco”
FOTO: Facebook Academica Clinceni // Bogdan Ilie, la încălzire pe Stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 17:17

Bogdan Ilie (20 de ani), mijlocașul dreapta al Academicii Clinceni, a debutat ca titular în Liga 1, în înfrângerea la limită suferită în fața Craiovei, scor 2-3, pe „Ion Oblemenco”.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Tânărul fotbalist a jucat în sezonul trecut la Popești-Leordeni, în Liga 3, echipă la care a fost împrumutat de către Academica Clinceni.

A revenit la clubul-mamă în această vară și s-a bucurat de încrederea antrenorului Ilie Poenaru încă de la primul meci în Liga 1.

La pauză, când tabela arăta 2-1, Bogdan Ilie a fost înlocuit cu Paul Pîrvulescu (30 de ani).

- Cum ai primit vestea că vei face parte din lotul Academicii în Liga 1?- Mister mi-a spus că o să fac parte din lot, dar nu știam că o să și debutez. Și în prima etapă, și pe „Oblemenco”! În cantonament mi-am făcut treaba, m-am antrenat bine, am și jucat în amical. Dacă te pregătești bine, nu ai cum să nu joci. Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine.

- Cum a fost debutul în Liga 1?
- A fost un debut bun. Nu mă așteptam sincer, dar am muncit foarte mult. Acesta a fost atuul meu. Am avut și emoții, dar le-am lăsat la o parte și am încercat să joc cât mai bine, simplu. Sincer nu mă așteptam să fac pasul la Liga 1, dar am muncit, mi-am dorit. Asta a fost prima mea regulă: să muncesc și să îmi doresc să ajung aici.

- Cât a contat regula U21 pentru tine?
- Cred că m-a ajutat regula U21. A contat, dar prin muncă se pot face multe. Am muncit și am ajuns de la Liga 3 la Liga 1.

- Ce ți-a spus antrenorul Ilie Poenaru?
- Înainte de meci mi-a spus să îmi fac jocul, să fiu calm, să las emoțiile în vestiar și că nu am nicio presiune. Mi-a spus că sunt tânăr și trebuie să demonstrez. La pauză mi-a strâns mâna și mi-a spus că am jucat bine.

- De ce crezi că ai nevoie ca să reușești?
- Munca și dorința sunt cele mai importante pentru mine.

- Care sunt obiectivele tale?
- Cel mai important este să joc în continuare și restul vine de la sine.

CINE ESTE BOGDAN ILIE

Mijlocaș în vârstă de 20 de ani, Bogdan Ilie s-a remarcat în sezonul trecut la Popești-Leordeni, echipă de Liga 3, unde a jucat aproape meci de meci și s-a bucurat de aprecierea celor din staff-ul ilfovenilor.

La nivel de juniori, acesta a trecut pe la echipe precum FCSB, Sportul Studențesc, Rapid București și Academica Clinceni. 

A început ca mijlocaș central, dar antrenorul Popeștiului, Viorel Dinu, l-a reprofilat și i-a dat încredere.

„Când am venit la Popești, Viorel Dinu m-a mutat în bandă și am început să joc mai bine acolo. Până atunci eu jucasem mijlocaș central. Viorel Dinu m-a pus în bandă și aici, Ilie Poenaru mi-a spus că îmi fac treaba mai bine pe acest post. A contat încrederea pe care am primit-o la Popești”, a spus Bogdan Ilie. 

20 de meciuria jucat Bogdan Ilie pentru Popești-Leordeni în sezonul trecut, reușind să marcheze 4 goluri

VEZI ȘI:

CRAIOVA - CLINCENI // Corneliu Papură a cerut o modificare de regulament cu 30 de minute înainte de startul sezonului pentru echipa sa: „Ar fi o regulă benefică!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close