FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bogdan Mara a spus TOT la GSP Live » De ce a plecat Toni Conceicao: „Am făcut ca Real Madrid!” + cu câți antrenori s-a luptat Minteuan pentru post

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 18:39

Costin Ștucan l-a avut invitat la GSP Live pe Bogdan Mara (41 de ani). Directorul sportiv al CFR-ului a vorbit despre antrenori trecuți prin curtea campioanei.

Oficialul campioanei a explicat de ce Antonio Conceicao a fost demis, deși CFR Cluj se afla pe primul loc: „S-a intrat într-o rutină. Nu ne-am certat, nu a fost o despărțire cu scandal. Am încercat doar să ieșim din rutină, să aducem ceva nou în echipă. Cum a făcut și Real Madrid acum cu Zidane. Dacă câștigăm campionatul va fi și meritul lui și va fi alături de noi”.

...despre Alin Minteuan:„A fost varianta cea mai bună, s-a dovedit a fi varianta câștigătoare. Are toată încrederea noastră, susținerea noastră. Este un om care s-a dedicat total fotbalului, este un om al CFR-ului. Alin a învățat foarte multe de la toți. CFR-ul i-a oferit o șansă mare să demonstreze tot ce a învățat. Este un antrenor care cunoaște foarte bine fotbalul”.

La final, Mara a dezvăluit în exclusivitate câți antrenori a avut CFR Cluj pe listă, după plecarea lui Conceicao. „Am avut în vizor 8-10 antrenori și am decis să rămânem cu Alin Minteuan, el a fost mereu alături de club, știe tot ce se petrece aici”.

 Citește și:

VIITORUL - CFR CLUJ // Gică Hagi a găsit un mare atu în lupta cu CFR: „Dacă batem, deja aspirăm la mai mult decât locul 3!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  15 Martie 2019, 21:06

Mare panglicar e Mara un Mureșan nu ca ăla de gras dar la fel de unsuros..

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Martie 2019, 19:50

Comentariile sunt adevarate cum se face ca si MARA si STANCIU in timpul interviurilor raspund voalat la intrbari dar nu se vede nici un pic intentia de a sustine clubul care le da paine sau jucatorii de viitor etc si nici atat performante, strategii.Pamblicari de 2 lei.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Martie 2019, 19:24

Mara este un personaj total lipsit de credibilitate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează