FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-0

Bokila a fost cel mai slab dinamovist » Cine s-a remarcat în Dinamo - FC Voluntari + cum s-a descurcat Sânmărtean la revenirea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 08:41

Dinamo s-a impus pe teren propriu, 2-0, cu FC Voluntari și continuă să se lupte pentru un loc în play-off-ul Ligii 1.

Echipa alb-roșie a controlat meciul de la început, marcând ambele goluri în startul partidei și având mai multe ocazii de a marca. Aproape întreaga formație dinamovistă a avut un joc solid, Penedo, Katsikas, Anton, Hanca și Nemec fiind cei mai buni "câini" și primind nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Atacantul Bokila, intrat în minutul 65, a fost cel mai slab dinamovist. Acesta nu s-a făcut remarcat pe teren și a fost notat cu 5. Lucian Sânmărtean, revenit după un an în Liga 1, a fost cel mai slab jucător al meciului și a luat nota 3.

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță a primit nota 6, în timp ce Claudiu Niculescu, tehnicianul de la FC Voluntari, a luat 5.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1523930134338784
Nicolae Alexalex  •  12 Decembrie 2017, 21:04

ma rog , nu stiu cine a dat notele astea dar sigur nu s-a uitat la meci . salomao a fost cel mai bun de pe teren si cam singurul cu chef de fotbal .

mosvasile
mosvasile  •  12 Decembrie 2017, 14:22

In meciul de ieri,cu toate ca a castigat cu 2-0,in mod paradoxal Dinamo s-ar putea sa-si ia adio de la play-off!De ce?Pentru ca "si-a indisponibilizat"aproape intreaga aparare,pentru meciul greu, de la Timisoara!Sunt suspendati-pentru cartonase galbene-Nedelcearu,Romera si Steliano!Plus mijlocasul Anton!Poate ca Romera a luat intentionat,ca sa plece mai repede in Spania,iar Steliano...l-a luat pe cel de al 9-lea cartonas!

mosvasile
mosvasile  •  12 Decembrie 2017, 14:12

Ca de obicei la GSP,notele date sunt...departe de realitatea din teren!Penedo e un portar bun,dar in meciul de ieri a fost nesigur, iar Nemec a jucat la alibi,cum ajungea mingea la el ,scapa de ea, dand pase -de cativa metri-celui mai apropiat coechipier! Bokila si-a jucat destul de bine rolul de pivot, in contextul in care Dinamo a fost introdus cand Dinamo nu mai era preocupata sa atace!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează