FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bokila i-a fentat din nou pe "câini" » Cum i-a ocolit pe dinamoviști în cantonamentul din Slovenia, după ce Contra l-a făcut praf

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 20:56

Ajuns la CFR Cluj după ce a fost dorit insistent de Dinamo, congolezul Jeremy Bokila i-a evitat elegant pe membrii staff-ului dinamovist astăzi, când cele două echipe s-au intersectat în Slovenia, acolo unde ambele formații își desfășoară stagiile de pregătire.

Spre deosebire de Iuliu Mureșean și alți componenți ai staff-ului clujenilor, care s-au întreținut amical cu mai mulți dinamoviști aflați prin preajmă, Bokila a preferat să ocolească printr-o pădure pentru a ajunge la terenul de antrenament al "feroviarilor", scrie TV Dolce Sport.

Imediat după ce a aflat că Bokila a semnat cu CFR Cluj, Cosmin Contra, tehnicianul care l-a antrenat pe Bokila la Petrolul, l-a făcut praf pe congolez.

"Bokila nu mai există pentru mine ca om și ca fotbalist. Nici el, nici impresarul lui, e foarte urât ce au făcut. Ne-a fost propus, nu mai juca de câțiva ani și am vrut să-l ajutăm. Nici n-am mai vorbit cu el pentru că n-am ce, e josnic ce a făcut.

Nu pot să trec peste asta, pentru că eu l-am ajutat, a câștigat bani frumoși cu mine, în România și în China. Nici nu trebuie să ne mai salutăm, e bine să nu mai avem nici un contact vizual și verbal toată viața", declara Contra recent.

Jeremy Bokila și Cosmin Contra au lucrat împreună la Petrolul Ploiești în sezonul 2012-2013 și la chinezii de la Guangzhou R&F în 2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
251809008486653
Ghita Ghee  •  27 Iunie 2017, 07:23

Fraier si prost educat.esti tu care faci com.probabil alt *** de.a lu jiji ciobanul:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  26 Iunie 2017, 22:39

Ce prost e cel ce a scris titlu articolului. BOKILA A FUGIT PE ALT DRUM SA NU DEA OCHII CU GURITA , nu ca ia fentat fraiere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează