FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2. Bordeianu s-a plâns la flash-interviu și a atras ironiile lui Panduru: „S-a prins! Să-i dăm un premiu”

Mihai Bordeianu, într-un duel cu Gustavo. Foto Raed Krishan (GSP) +22   FOTO
Mihai Bordeianu, într-un duel cu Gustavo. Foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 23:00 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 23:12

CSU Craiova a câștigat acasă cu CFR Cluj, scor 3-2, în derby-ul etapei #4 din play-off-ul Ligii 1. Bordeianu, mijlocașul clujenilor și autor al golului de 1-1, a oferit mai multe răspunsuri acide la flash-interviu. 

Mihai Bordeianu, marcatorul golului de 1-1, a declarat că nu există scuze pentru înfrângere și că toată lumea se bucură că CFR Cluj a pierdut. Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat în mod ironic declarația mijlocașului.

CSU Craiova - CFR Cluj 3-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Aurelian Botezatu
VOCILE GAZETEI
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Aurelian Botezatu

 Bordeianu: „Toți se bucură că a pierdut CFR”

„Un final nefericit pentru noi, e păcat. Am avut avantaj, dar s-a întâmplat să luăm gol. Jucăm cu Steaua (n.r. -FCSB) și trebuie să demonstrăm că suntem campioni și merităm să luăm al cincilea titlu.

Toată lumea spune că CFR joacă urât, că CFR nu merită să câștige. Toți sunt fericiți că CFR a pierdut și au reintrat în joc. Când CFR nu ia gol, e un joc urât, când ia gol, «ce se întâmplă?».

Nu trebuie să folosim scuza că nu a fost Petrescu pe bancă. Suntem jucători cu experiență și nu trebuie să ne găsim alibiuri. E un joc, am pierdut. Săptămâna viitoare trebuie să luăm cele 3 puncte, cu FCSB”, a spus Bordeianu la Digi Sport.

Întrebat despre criticile la adresa sa, pe baza prestațiilor de la națională, Bordeianu a declarat că aceste lucruri nu îl afectează: „Dacă asculți toată ziua ce spun oamenii, nu faci nimic. Ce să fac dacă mă critică unu, să încep să plâng?! Accept criticile și le iau ca atare”.

Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un răspuns ironic pentru Bordeianu, după ce acesta a spus că toată lumea se bucură de înfrângerea CFR-ului. „Să mai vină (n.r. - la interviuri). Îi dăm un premiu lui Bordeianu? S-a prins că toată lumea se bucură”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Noi reacții în acest caz + Luni, ședință decisivă la club

Mihai Stoica intervine în conflictul dintre suporterii lui FCSB și Petrea: „Este, de fapt, o «indirectă». Se știe foarte bine asta”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
dodo001
dodo001  •  11 Aprilie 2022, 13:34

Bordeianu e un jucator experimentat, pot spune, chiar versat, dar nici vorba sa se tavaleasca pe jos. A jucat in cupele europene, stie ca fotbalul e mai barbatesc, mai fizic, nu e pentru muieri. De aceea el nu se va plange la un contact, dar ce a facut acolo Tofan, e jenant.

nasty1
nasty1  •  11 Aprilie 2022, 09:46

Panduru n-a fost angajat la CSU Mogosoaia pana recent? A halit din banii lui Rotaru, de aia ii ia la misto pe astia de la CFR...

clubman
clubman  •  11 Aprilie 2022, 08:28
Postat de corectu pe 11 Aprilie 2022, 07:39

În meciul de săptămâna trecută,CFR-Argeș,a provocat o eliminare a lui Tofan cu o simulare lamentabilăBârsan i-a dat lui Tofan cartonaș galben,apoi vă- zând cum se tăvălea și țipa Bordianu,a revenit și i-a dat roșu.Ridicol ai fost Bordianule.

Nu a fost mai penibil decat esti tu in aceste momente. Faultul a fost de rosu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează