FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Bora” anunță câte goluri vrea să dea la Rapid în acest sezon: „Pentru adversari, sunt «urât»! Am un șut foarte puternic”

Borisav Burmaz
Borisav Burmaz

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 19:50 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 23:13

Borisav Burmaz (22 de ani), atacantul sârb cumpărat de Rapid de la Vozdovac, a oferit un prim interviu pentru canalul video al clubului din Giulești, în care a anunțat că vrea să înscrie măcar 10 goluri în meciurile rămase din acest sezon.

Borisav Burmaz este al doilea jucător transferat de Rapid în această iarnă, după extrema dreapta Florent Hasani. Între timp, conducătorii din Giulești au reușit o a treia mutare, aducerea lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj cu un milion de euro.

Burmaz este un atacant central cu 10 goluri marcate în acest sezon în prima ligă a Serbiei. El a fost crescut de Steaua Roșie Belgrad și cedat gratis la Graficar, tot în Serbia, în 2020.

Pițurcă prevede un transfer de 100 de milioane de euro în fotbalul românesc: „Spre deosebire de patronii de la noi, eu vorbesc pe ceva concret!”
MERCATO
Pițurcă prevede un transfer de 100 de milioane de euro în fotbalul românesc: „Spre deosebire de patronii de la noi, eu vorbesc pe ceva concret!”

Borisav Burmaz, atacant Rapid: „Vreau să înscriu 10 goluri în restul sezonului. Mi-a fost ușor să vin aici”

„Sunt fericit să fiu aici, mulțumesc pentru felul în care m-ați primit, deja mă simt ca acasă. Știu că Rapid este un club foarte mare, cu o istorie bogată, cu fani grozavi, așa că mi-a fost ușor să decid să vin aici.

Știu că clubul a împlinit 100 de ani și luptă pentru campionat, mi-a plăcut proiectul pe care oamenii din club mi l-au prezentat, așa că a fost o decizie ușoară”, a spus cel alintat „Bora” despre transferul la Rapid.

Burmaz și-a fixat o țintă, vrea să înscrie măcar 10 goluri în meciurile rămase în acest sezon. Rapid mai are 9 partide în sezonul regulat plus cel puțin 9 în play-out sau 10 în play-off. Totodată, el speră ca evoluțiile din Giulești să-i aducă prima convocare la reprezentativa de seniori a Serbiei.

„Am înscris 10 goluri în Superliga Serbiei în acest sezon și sper că și aici voi înscrie multe goluri. Am fost căpitanul echipei de tineret a Stelei Roșii, am jucat în Youth League și am fost golgheter acolo. Am debutat la prima echipă, am fost primul din generația mea care să reușească asta.

Am jucat pentru echipa națională de tineret și la începutul acestui an am fost pe o listă extinsă pentru prima reprezentivă. Sper ca evoluțiile mele la Rapid să mă recomande să fiu din nou acolo.

Vreau să înscriu, să zicem, 10 goluri în restul sezonului”, a spus atacantul sârb.

Borisav Burmaz: „Pentru adversari, sunt «urât»”

Provocat să se descrie în afara terenului și pe gazon, Burmaz a spus:

„Sunt amuzant, umil și frumos. Pe teren sunt «urât» pentru adversari, puternic, om de echipă și am un șut foarte puternic cu piciorul stâng. Jucătorul meu preferat este Cristiano Ronaldo, îl admir cel mai mult pentru profesionalismul lui. Are aproape 40 de ani și încă marchează! Iar echipa mea preferată este Real Madrid”.

VIDEO. Ce a spus Ermal Krasniqi după transferul la Rapid

Tot despre Superligă:

Cine e Codruț Sandu, portarul în care Rapid își pune speranțele: competitiv la atletism, are 1,91m la 17 ani!
RAPID
Cine e Codruț Sandu, portarul în care Rapid își pune speranțele: competitiv la atletism, are 1,91m la 17 ani!
Horațiu Moldovan și Rapid s-au înțeles în privința plecării » Decizia luată în Giulești
RAPID
Horațiu Moldovan și Rapid s-au înțeles în privința plecării » Decizia luată în Giulești

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (12)
legio.sud
legio.sud  •  31 Decembrie 2023, 14:05

Ăsta se laudă singur !!!! Clar ce calitate are !

soimiisibiu
soimiisibiu  •  31 Decembrie 2023, 09:08

. Stai întâi sa fi titular. O sa rupi banca de rezerve. Nu prea o sa apuci sa joci cu 3 kosovari în atac alături de tine.

barca_alessandro
barca_alessandro  •  31 Decembrie 2023, 05:35

Da, frumos de pici esti. Ai 22 de ani si arati de vreo 35. Astea fiind zise, sigur o sa bagi spaima in vreo tarfeta romanca.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează