FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-2

BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-2 // Dan Alexa vede o nou-intrată în hora pentru evitarea retrogradării: „S-a complicat play-out-ul acum. Urmează finala pentru noi”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 19:42

Dunărea Călărași s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1 (Buș 7 / Iancu 33, Ammari 57), și visează în continuare la salvarea de la retrogradare. Antrenorul Dan Alexa crede că meciul cu Voluntari, din etapa următoare, e unul decisiv. 

„Cred că am fost echipa mai bună astăzi. Am arătat spirit, am mai avut și ocazii mari în afară de cele două goluri. Nu e ușor să revii când primești gol rapid, mai ești și în situația în care ești. Nu e doar o victorie de moral, ci și una crucială în clasament. 

Botoșani a intrat și ea în hora retrogradării. S-a complicat play-out-ul pentru foarte multe echipe. Meciul cu Voluntari este acum finala. E o echipă care a demonstrat că e într-o formă excelentă de când a venit Bergodi. Pleacă drept favoriți, dar sper să ne ridicăm la nivelul lor”, a declarat Alexa la TV Telekom Sport.
Vezi AICI clasamentul actualizat și statistici detaliate

Vezi și: 

Surpriză de proporții! Botoșani pierde acasă cu Dunărea Călărași și are mari emoții privind retrogradarea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1698111067088227
Ferdinand Mih  •  02 Aprilie 2019, 11:21

Nu trebuia sa castigati si era mai simplu, nu? Mare prost mai esti Alexa :)))))

581534618615543
Robert Ivan  •  01 Aprilie 2019, 21:41
Postat de cobadin33 pe 01 Aprilie 2019, 20:31

Chiajna si Sibiul vor retrograda, iar Calarasiul joaca barajul. Si cred ca Dunarea castiga si ramane in prima divizie. Eu asa anticipez, la cum se vad lucrurile acum

Dunărea Călărași castiga barajul cu SNAGOV sau CLINCENI. U CLUJ si Petrolul Ploiesti promoveaza direct. Frumos ar fi sa retraogradeze direct in liga 2 comunele CHIAJNA si Voluntari. Am avea o LIGA 1 mult mai atractiva si cu suporteri in tribuna.

zizu
zizu  •  01 Aprilie 2019, 21:27

Mai pierde fcsb o *** dacă iese botoșaniu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează