FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO

VIDEO Poarta lui Dinamo, locul perfect pentru premiere » Ce borne au atins Mihai Roman II și Jaja Silva

Mihai Roman II (29 de ani) a deschis scorul în minutul 13 al partidei FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Captură @telekom sport
Mihai Roman II (29 de ani) a deschis scorul în minutul 13 al partidei FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Captură @telekom sport

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 20:34 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 20:35

Mihai Roman II (29 de ani) a deschis scorul în minutul 13 al partidei FC Botoșani - Dinamo. Vârful moldovenilor nu mai punctase din august 2019. Jaja Silva (23 de ani), marcatorul reușitei de 2-0, este la primul gol în Liga 1.

Mihai Roman II a fost la un pas de retragere din cauza unor probleme cardiace. A stat departe de gazon doi ani, iar în această iarnă s-a ivit o oportunitate unică. S-a despărțit de CS Universitatea Craiova, iar Marius Croitoru a mizat pe el.

Își pierde postul după scandalul provocat de amicalul Dinamo - Real Madrid Castilla: „Lucrurile s-au răsfrânt asupra echipei”
Dinamo
Își pierde postul după scandalul provocat de amicalul Dinamo - Real Madrid Castilla: „Lucrurile s-au răsfrânt asupra echipei”

Poarta lui Dinamo, perfectă pentru premiere

Vârful în vârstă de 29 de ani i-a răsplătit încredere. Astăzi, la a treia apariție de la revenire, a punctat în poarta lui Dinamo. A profitat de ieșirea hazardată a lui Cristiano Figueiredo și a trimis simplu, din 6 metri, în poarta goală.

10 meciuri oficialeconsecutive fără gol marcat avea Mihai Roman II până astăzi

Precedenta reușită a lui Roman II data de pe 30 august 2019. Atunci evolua pentru CS Universitatea Craiova și marcat în poarta lui FC Voluntari, într-o victorie cu 2-1 a oltenilor.

În minutul 27, Jaja Silva (23 de ani) a pătruns nestingherit până la 16 metri de poarta lui Cristiano. Brazilianul a șutat violent, direct în vinclu, fără speranțe pentru portarul „câinilor”, și a făcut 2-0. Și reușita lui Jaja consemnează o premieră, primul lui gol în Liga 1.

VIDEO cu golurile marcate de Botoșani în poarta lui Dinamo

VIDEO Ion Marin, optimist cu privire la Dinamo: „N-a arătat rău!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu, omul #1 din conducerea lui Dinamo, a practicat fotbalul: „Bine că m-a îndreptat mama spre școală”

EXCLUSIV Dinamoviștii se simt jigniți » Ce i-a deranjat înainte de meciul cu Botoșani: „Asta mi-ar plăcea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează