FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FARUL 1-1

Mihai Teja, mulțumit cu egalul obținut în fața Farului: „Un meci echilibrat!” + ce l-a impresionat pe tehnician: „De asta ne-am apucat de fotbal”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 23:00 / Actualizat marti, 09 august 2022 10:52

FC Botoșani și Farul au remizat, scor 1-1, în etapa #4 din Liga 1. Mihai Teja, antrenorul moldovenilor, a oferit prima reacție după egalul obținut de echipa sa. 

Teja a lăudat jocul spectaculos dintre cele două formații și este mulțumit cu rezultatul de egalitate obținut de Botoșani.

„A fost un meci echilibrat. În prima repriză au fost ocazii și de o parte, și de cealaltă. Am început bine jocul, am dat 1-0 și cred că dacă marcam și golul 2 era mai greu pentru ei, dar nu a fost să fie. Ne-au dominat la fazele fixe. 

A fost un meci spectaculos, chiar dacă suntem încă la începutul campionatului. Și noi am schimbat foarte mulți jucători, încă nu avem omogenitatea necesară. S-au făcut multe greșeli, dar am încredere în băieți. Vreau să-i felicit, a fost un meci cu ritm. Și noi am avut ocazii, și ei.

Le mulțumesc suporterilor că au venit în număr mare astăzi să ne susțină. Până la urmă, cu suporteri în tribune e cel mai frumos, d-asta ne-am apucat de fotbal. 

Vreau mai mult curaj, mai multă personalitate, sunt jucători noi care trebuie să se omogenizeze cu restul lotului. Este bine că nu avem nicio înfrângere, acumulăm puncte, chiar dacă azi ne doream victoria. Una peste alta, a fost un meci echilibrat”, a declarat Mihai Teja la Orange Sport. 

Trebuie să ne revenim repede, pentru că duminică jucăm la campioana CFR. Au un lot din care pot alcătui două echipe, sunt mulți jucători de calitate. Sper să fim în formă, totul depinde de noi.

- Mihai Teja, antrenor FC Botoșani

+19 FOTO

Citește alte știri din Liga 1:

Vești proaste despre starea de sănătate a unui titular de la FCSB: „Sunt şanse foarte mari să aibă ligamentele rupte”
FCSB
Vești proaste despre starea de sănătate a unui titular de la FCSB: „Sunt şanse foarte mari să aibă ligamentele rupte”
Golgeterul Ligii 1 așteaptă ofertele granzilor: „Eu sper, să vedem ce urmează!” » Reacția imediată a lui Mihai Stoica
Hermannstadt - Voluntari 2-1
Golgeterul Ligii 1 așteaptă ofertele granzilor: „Eu sper, să vedem ce urmează!” » Reacția imediată a lui Mihai Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează