FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - HERMANNSTADT

BOTOȘANI - HERMANNSTADT // Liviu Ciobotariu a primit ultimatum de la șefii lui FC Botoșani! I s-au impus două schimbări

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 19:54

La Botoșani se vor afla față în față doi antrenori în mare criză de rezultate. Dacă la Hermannstadt Vasile Miriuță are încă girul conducerii, acționarii clubului moldav l-au băgat în ședință pe Liviu Ciobotariu.

  • Botoșani - Hermannstadt, sâmbătă, de la 18:30, în direct la TV Digisport 1, TV Telekom Sport 3, Look Sport

I-au cerut să-l scoată pe Andrei Burcă din primul "11", iar pe Ongenda să-l treacă în centrul liniei de mijloc.

"Ciobi" și-a asumat seria neagră din campionat și a confirmat întâlnirea cu șefii: „Sunt un antrenor cu o oarecare experiență în Liga 1 la echipe de top, am antrenat și echipe care au avut probleme, însă nu-mi aduc aminte să fi trecut printr-o asemenea situație. Eu trebuie să-mi păstrez luciditatea, nu am intrat în panică, încă am puterea să scot echipa din criză pentru că soluții sunt".

Amenințat cu demiterea, Liviu speră ca jucătorii să-l ajute: "Mi-au dovedit că au capacitatea de a se mobiliza la partidele pe care le-am câștigat. Dacă nu aveau calitate și determinare nu ajungeam să avem rezultatele pozitive pe care le-am avut. E un blocaj în momentul de față".

"Eu n-am cedat, nu am ridicat brațele, sunt un luptător, am fost și ca jucător, și ca antrenor. Sunt încăpățânat să fac multe lucruri pozitive și sunt convins că pot să le fac"
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani

"Eu zic să terminăm cu cadourile, pentru că m-am cam săturat de 3 săptămâni cu cadourile astea. Le-am făcut niște cadouri... Eu nu primesc asemenea cadouri nici de la nevastă-mea, nici de la fiică-mea sau fecioru-meu. Gata cu cadourile!"
Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

"Când mă gândesc la ce goluri am luat cu Dinamo, din faze fixe... Cu Chiajna, nu mai vorbim! Cu Iașiul, dintr-un 11 metri făcut în colțul careului mare... La Liga a 4-a nu vezi așa ceva, așa fault. Micile detalii fac diferența și sper ca, de sâmbătă, să nu mai greșim"
Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

6 meciuriconsecutive fără victorie are FC Botoșani (2 remize, 4 înfrângeri). Hermannstadt vine după 3 eșecuri și o remiză în play-out

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează