FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - IAȘI 1-2

BOTOȘANI - IAȘI 1-2 // Stoican nu înțelege de ce a fost eliminat în victoria de la Botoșani: "Da, așa i-am zis, dar ne permitem"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 19:12

Poli Iași s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și speră în continuare la play-off. Flavius Stoican n-a înțeles motivul pentru care "centralul" Marian Barbu l-a trimis în tribune în minutul 76. 

"Am avut o discuție cu Marius Croitoru, omul de pe banca lor. A fost una prietenească, am un respect imens pentru el, la fel cum are și el pentru mine. L-am făcut mai «maimuțoi», dar ne permitem. Mi-au spus că am depășit spațiul tehnic. Asta e.

În prima repriză am arătat exact așa cum vreau eu. Sper să o ținem în ritmul ăsta în continuare. Speranțele pentru play-off sunt mici, dar noi credem până la final. Nu renunțăm la acest obiectiv. Cred că merităm să fim mult mai sus în clasament. 

Vreau să felicit organizatorii. A fost un gazon excepțional, cum nu am văzut foarte multe în această perioadă! Cinste lor, merită toate felicitările!", a declarat Stoican la TV Telekom Sport. 

 

Fostul mijlocaș Marius Croitoru ocupă funcția de director sportiv al clubului din Botoșani. 

4eliminări are Flavius Stoican de când a preluat-o pe Poli Iași. Cea de astăzi este prima din actualul sezon

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Poli Iași scoate spectaculos 3 puncte la Botoșani și echipa lui Stoican încă mai visează la play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
116530435479785
Anca Toma  •  06 Decembrie 2018, 20:39

Stoican un rancaci notoriu.Pacaleste fotbalul .Astazi toti stateau pe jos si urlau mai mult.Cioinac si Cristea se remarca doar prin vaicareli si bociferari .Noroc ca i-a arbitrat neicanimeni asta din Brasov care a disperat tot stadionul.Vai si amar ce arbitri scoate Burleanu.Dar asta-i si interesul poate.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  06 Decembrie 2018, 20:08

Acest arbitru a câștigat meciul.Sa ne ferească Dzeu sa mai intre Iași în play off.Avem circ iarăși.De fapt ăștia sunt ei.Daca conduc sunt numai pe jos.Ciobanoiul de Cioinac sau Cristea doar se vaita la fiecare atingere.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Decembrie 2018, 19:54

a fost elimintat pentru ca se comporta ca o *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close