FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bradley de Nooijer îl refuză pe Gigi Becali: „Nu există discuții cu FCSB”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 16:36

Bradley de Nooijer, fundașul stânga de la Viitorul, a emis un comunicat de presă în care a anunțat clar că nu va merge la FCSB, deși Gigi Becali a declarat ieri că s-a înțeles cu jucătorul.

„Nu există niciun fel de discuții cu FCSB și prioritare sunt ofertele din străinătate! Pentru al doilea an consecutiv voi evolua în preliminariile Europa League cu FC Viitorul, astfel că doresc să mă concentrez doar pe aceste jocuri, urmând ca ulterior să mă gândesc și la ofertele pe care le am”, a fost mesajul lui De Nooijer.

„Hagi mi-a spus acum două săptămâni să vorbesc eu cu jucătorul. Ne-am înțeles și la preț. Am vorbit prin intermediari și jucătorul a zis că vrea să vină la noi. Sper să nu se sucească Gică acum. O să plătesc pentru el 500.000 de euro” Gigi Becali, miercuri, la TV Digi Sport

Bradley de Nooijer evoluează pentru Viitorul din 2017, fiind transferat de Hagi de la gruparea olandeză FC Dordrecht. A evoluat în 53 de meciuri în Liga 1, fără să înscrie vreun gol. Olandezul e cotat de site-ul Transfermarkt la 1,3 milioane de euro. 

1.300.000 €e cota de piață a lui De Nooijer, conform transfermarkt.de

 CITEȘTE ȘI:

Basarab Panduru, reacție spumoasă după ce Gigi Becali și Alexandru Tudor au interzis televizoarele în Academia FCSB : „Vă deschid eu mâine dimineaţă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
2070300296390090
Cristi Oprea  •  14 Iunie 2019, 17:26

Bun. In sfarsit, cei cu capul pe umeri incep sa l refuze pe becali. Prea si a batut joc de toti de cand a iesit din inchisoare, cine isi mai Risca cariera la el.

digei
digei  •  14 Iunie 2019, 17:20

S-au urzicat gigelonii :))))))))))

doomsday2000
doomsday2000  •  14 Iunie 2019, 17:14

Bradley de Care ? Rămâi, băiete, la Viitorul, dacă ai valoare pleci afară, 500.000 sunt bani prea mulți chiar si pentru un moft de-al pipereanului, pe urmă avea pretenția să joci titular că d-aia a dat banu' și Andone avea deja primul '11' făcut pe interese comerciale

Vezi toate comentariile (6)
Comentează