FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu continuă duelul de la distanță cu Miriuță » Atac dur: "Să vedem atunci ce mai inventează despre mine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 08:51

Florin Bratu, actualul antrenor al lui Dinamo, nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns predecesorului Vasile Miriuță, cel care declanșase recent un atac la adresa "Mitralierei". 

"Sunt foarte mulți cu licențe PRO, dar puțini care antrenează. Nu cred că e problema mea, a lui Mutu, Dică, a lui Neaga, că antrenăm noi și nu antrenează ei, cu tot respectul. Eu pot antrena în Liga 1, ca secund. Regulile internaționale spun că unul dintre cei doi, antrenorul secund sau antrenorul principal, poate da indicații. Atunci, care e problema?

Văd răutate și asta mă deranjează, de la un om care a pretins și pretinde că e dinamovist și că vrea binele lui Dinamo, așa cum e Vasile Miriuță. Eu nu am nimic cu el, îl respect și am spus-o. Lăsăm oamenii de fotbal, microbiștii, dinamoviștii să judece dacă el a spus bine, dacă eu am făcut lucruri bune la Dinamo. Nu vreau să intru într-o polemică cu Vasile. Mai e puțin, un an, un an și ceva până o să iau și licența PRO, să vedem, după aceea, ce mai inventează despre mine", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport.

"Hai să fim serioşi, acum. Una e să joci sub presiune, alta e să joci în play-out. Fără presiune e uşor să bagi tineri. L-am văzut pe Bratu în vreo 2-3 comentarii, dar nu vreau să-i răspund. Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte, nu principali" Vasile Miriuță

Citește și:  Miriuță i-a răspuns lui Bratu în direct la TV: "Unii uită repede că sunt secunzi în acte"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
88gore88
88gore88  •  31 Mai 2018, 10:23

Miriuta are dreptate,a antrenat Dinamo sub presiunea rezultatelor,dar a facut-o de oaie exact in meciul cu FCSB (2-2).Bratu e pe val,a reusit sa creeze ceea ce nu au reusit prefecesorii ultimilor 5-8 ani,adica sa creeze acel "New Dinamo" cu jucatori tineri,dar a jucat doar play-out,fara niciun fel de presiune si contra unor echipe modeste (Locul 10-16 in Liga1 , nu sperie pe nimeni , ci doar incurca socotelile unor echipe de top care se vad cu punctele castigate inainte de meci).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează