FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu i-a făcut nota lui Rednic » 3 aspecte negative pe care "Mitraliera" le-a scos în evidență

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 21:52

Florin Bratu continuă războiul de la distanță cu Mircea Rednic. Taxat în repetate rânduri de actualul antrenor al lui Dinamo pentru transferurilor făcute și pregătirea fizică a echipei, Bratu l-a "înțepat" pe "Puriu": "Cu mine, jucătorii nu se accidentau așa des".  

"Mitraliera" nu e de acord cu faptul că antrenorul le dă bani jucătorilor din propriul buzunar și nici cu decizia lui Rednic de a renunța la fotbaliști în plin sezon. 

”Mie nu mi se pare normal acest lucru. Un antrenor ar trebui să fie plătit și să primească banii pentru care muncește. Eu nu cred că Mircea Rednic aduce bani de acasă. A zis Mircea Rednic că aduce bani de acasă?

Poate dă o primă, dar nu salariul. Să le spun jucătorilor că le dau bani de la mine, crezi că joacă mai bine? Nu mi se pare corect. Și dacă ar fi asta, Mircea Rednic are aproape 20 de ani de antrenorat, a acumulat ceva. Eu nu îmi permit să fac așa ceva”, a spus actualul antrenor al lui Aerostar Bacău, din Liga a 2-a, la TV Digi Sport.

”Eu nu aș fi dat niciun jucător afară de la Dinamo, din cei pe care i-am adus. Eu cât am fost la Dinamo, nu am avut probleme musculare la jucători, nu am avut accidentări. Cu mine nu au avut. Am văzut că Dan Nistor s-a accidentat. După 20 de minute, să te accidentezi așa...” Florin Bratu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  19 Noiembrie 2018, 09:09
Postat de dal93 pe 18 Noiembrie 2018, 22:29

Joacă acasă cu CSU Și CFR, două egaluri, poate. Restul carne de tun. :))

Victorii Dinamo pe linie și în play-off umilim FîCîSîBî-ul!

106644143639493
Nelu Teleaga  •  19 Noiembrie 2018, 09:06

ce bine daca ai tace din gura. sau sa intelegi cauza si efect plus logica si rautatea din capul tau nu face casa buna. in primul rind rdnic face ce vrea cu banii lui. esti liber sa faci ce vrei dar daca este ilegal raspunzi. este legal. ca sa argumentezi insinuant ca nu aduce banii de acasa trebuie sa ai dovezi pentru ca si de tine s-ar putea spune ca sint nu vorbele tale ci ale lui borcea. apoi cazul nistor este simplu. pe acel gazon se pare ca nu ai inteles si o cireada de vaci se accidenta. asa ca ne-ai lamurit si te invit sa analizezi in stiul tau fraza " statornicia pietrei da iluzia ciinelui ca fuge." sa te pun sa sti si cine a scris-o este prea mult. te rugam lasa-ne!

demolarii
demolarii  •  19 Noiembrie 2018, 05:11

Polemica Tv ieftina....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează