FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu nu-l iartă pe Torje: "Nu dormeam cu el în pat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 20:56

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit motivele care l-au împins să renunțe la serviciile lui Gabi Torje. Fotbalistul s-a plâns zilele trecute că n-a avut destule șanse de a juca.

"Eu i-am dat șanse să joace, a jucat 3-4 meciuri cu mine. Din păcate, nu s-a ridicat nici el atunci la nivelul așteptărilor mele. Eu, când am venit la Dinamo, am venit la începutul play-out-ului, cu o nouă strategie, de întinerire a echipei pentru că îi cunoșteam foarte bine pe acei jucători, fusesem la Under 19, iar dacă acest lucru îl știam de la început, că trebuie să întineresc echipa, asta am făcut.

După aceea, cu timpul, cu Torje am avut discuții, i-am dat șanse să joace. Din păcate, nu m-a mulțumit forma lui fizică de atunci, eu i-am spus-o. E punctul lui de vedere, însă eu am altă părere. Eu cred că putea oferi mult mai mult atunci când a jucat. Nu vreau să mai dezvolt. Eu vreau să vorbesc doar din punct de vedere sportiv și spun că putea mai mult. Nu s-a putut, din păcate, el având contract acolo și nearătând lucruri care să îmi dea speranțe că poate rămâne la Dinamo, nu am propus să rămână în continuare. Din câte știu eu, când intri în ultimul an de contract cu un club, nu mai poți fi dat împrumut de acel club. Ori te cumpără, ori vii liber de contract"

Bratu a continuat: "Eu îl judecam după ceea ce vedeam la antrenamente și la jocuri și nu mi-a plăcut. Eu i-am spus-o. Nu că nu era serios, ci că nu dădea randament la meci. Nu aveam de unde să știu eu de ce, că nu dorm eu cu el noaptea în pat să știu ceea ce face Gabi Torje noaptea". 

"Am fost în curtea lui Dinamo şi nu am fost dorit. Dragoste cu forţa nu se poate. Atât am putut să ajut Dinamo, dar nici nu am fost lăsat să ajut mai mult. Câteodată nu poţi să te opui dorințelor altor oameni. Încă mai am contract în Rusia, am fost acolo la o primă discuţie şi am ajuns la o înţelegere" Gabi Torje la TV Telekom Sport

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Iulie 2018, 13:18

Aveti un pic de rabdare, sa inceapa joaca, caci la Dinamo galceava va izbucni repede. Nu poti juca cu no name, doar ca sint tineri si antrenorul ii stie "de la under 21". Dinamo, nu are sigura prezenta in play off, nu are nici cine stie ce echipa, vor mai fi destule esecuri. Bratu, deocamdata se crede mare, dar in trecutul play out a jucat doar cu echipe slabe, Stati un pic...sa vina CFR, FCSB, Craiova, atunci sa vezi...deranj mare. Ca o parere Dinamo avea nevoie de Torje, insa Bratu nu l-a vrut.Deocamdata Bratu se da mare si tare,dar...tare ma tem ca va reveni , curand la postul de....comentator TV. Nu arata semne de calitate umana si de antrenor cu scoala

1763887750508605
Calin Francu  •  14 Iulie 2018, 08:35

Bravo Bratule ai fost barbat . Asta credea ca daca esti tu antrenor face ce vrea. Si mai are si gura spurcata . I-a dat-o Dumnezeu .un ingimfat care a schimbat echipele ca pe sosete fara a face performanta.urit caracter

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Iulie 2018, 02:08

Imi pare rau de Torje, el a venit pentru o strategie dar din pacate nu s-a prins palyofful si s-a intrat pe reconstructie. Nu mai avea sens sa mai fie folosit pe noua strategie. Baiatul e numai suflet, a renuntat la bani sa joace la DInamo si sincer cred ca a dat maxim ce putea. Poate dupa un stagiu de pregatire si pus la punct bine fizic ar fi dat un randament mult mai bun. Dar la momentul respectiv atat a putut si in orice caz a putut peste multi altii. Respect Gabi Torje si bafta mai departe !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează