FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Bratu scoate mitraliera la Miriuță: "Când am venit, am găsit o echipă ruptă în două! Ne bazam pe români" + Contra, intrat în colimator

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 16:55

Florin Bratu nu s-a ferit să critice strategia lui Dinamo, dar și pe fostul antrenor al "câinilor" Vasile Miriuță din cauza modului în care a găsit echipa când a preluat formația din Ștefan cel Mare.

"Când am venit la Dinamo am găsit o echipă ruptă în două. Am găsit 10 străini în lot, erau două «bisericuțe», echipa era dezbinată. Lucrul acesta nu e normal. Pe parcurs am reușit să rezolv cât de cât lucrurile.

Eu vreau să mă bazez în viitor cât mai mult pe jucători români. Încerc ca jucătorii străini care rămân sau pe care-i aduc să facă diferența pentru Dinamo", a declarat Florin Bratu la conferința de presă.

Bratu s-a arătat surprins însă de faptul că selecționerul Cosmin Contra n-a chemat niciun jucător de-al său la lot pentru meciurile cu Chile și Finlanda: "E neobișnuit să nu avem jucători la lotul național, dar eu îl asigur pe selecționer că jucătorii mei sunt bine pregătiți și pot face față rigorilor echipei naționale".

  • Concordia Chiajna - Dinamo se va juca mâine, de la ora 21:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

    clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
foresta1
foresta1  •  18 Mai 2018, 22:01

Nda, unul se batea pentru calificare in play off, altul se bate in campionatul rebuturilor.... Mare realizare. Il vedeam eu pe Bratutu cum tremura daca juca pt o miza reala.

202528713890647
Doru Curpis  •  18 Mai 2018, 21:26

Mãi Bratu, nu sunt "jucatorii mei". Am auzit la mai multi antrenori aceasta formulare. Tu esti antrenor la un club si jucatorii sunt ai clubului, deci sunt "jucatorii nostri".

dtdr
dtdr  •  18 Mai 2018, 21:26

Nu sari in " schema " ca nu stii ce te asteapta. Nu da vina pe altii ca sa iesi baiat frumos. O sa-ti vina si tie randul. Numai antrenorii de doi bani dau vina pe predecesori !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează