FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS COLENTINA, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Bratu se gândește să schimbe primul "11" înainte de meciul cu Juventus » Ce a remarcat la jucătorii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 10:28

Dinamo va juca vineri, de la ora 20:45, contra celor de la Juventus București. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre partida din play-out și anunță că ar putea face schimbări în echipa de start.

"A fost bună această pauză. Am lucrat bine cu jucătorii. Suntem în play-out, asta e situația, iar jucătorii au trecut peste. Așa i-am simțit la antrenament. Dacă nu au trecut, trebuie să o facă. Ne așteaptă 13 meciuri dificile. Și urmează 8 zile cu trei partide puternice. 

Nemec este de azi în programul echipei și vom vedea cum se va simți în zilele viitoare. Vom vedea dacă va juca de la început sau va intra pe parcurs. Nu știu cine va apăra. Mă gândesc și la Brănescu, dar îl avem și pe Muțiu. Penedo a fost la națională și trebuie să vedem cum se va simți fizic și psihic. A pierdut cu 6-0 în meciul cu Elveția.

Nu voi odihni niciun jucător. Voi face primul "11" în funcție de cum se vor pregăti jucătorii și cum îi voi simți pe la antrenamente", a spus Florin Bratu la conferința de presă.

"Am vorbit cu Robert Moldoveanu. Era afectat după meciul naționalei under 19. Dar îl arunc în zăpadă și o să își revină. Normal că intră în calcule pentru meciul cu Juventus"Florin Bratu

Dinamo este pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce Juventus este pe ultimul loc, cu 10 puncte.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează