FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 3-1

Bratu se ține tare după victoria cu Chiajna: "E cel mai bun meci" » Planuri pentru sezonul următor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 09:57

Florin Bratu a prins curaj după victoria lui Dinamo cu Concordia Chiajna, scor 3-1. Antrenorul "câinilor" e convins că acesta este cel mai bun meci din play-out pentru echipa sa. 

"Cred că am făcut o partidă bună, am reuşit să înscriem repede, am reuşit să fim în joc. Am capacitat jucătorii, am făcut un joc bun şi datorită atitudinii. Nu e uşor să joci pe un stadion gol, vreau să le mulţumesc celor care au fost în această seară la meci.

Sper ca până la finalul sezonului să arătăm din ce în ce mai bine. Azi am făcut cel mai bun meci din play-out, sper să o ţinem pe aceeaşi linie. Echipa are potenţial, am spus asta de când am venit.

Vedem un Dinamo ofensiv acum, vedem o echipă cu poftă de a înscrie. Mă bucur că am reuşit să înţelegem că, dacă lucrăm cum trebuie, avem beneficii. Cu atitudinea corespunzătoare, putem atinge obiective îndrăzneţe", a spus Bratu la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
danut1971
danut1971  •  08 Aprilie 2018, 17:10

fortza dinamo!cfr noua campioana a romaniei

catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Aprilie 2018, 13:11
Postat de mal. pe 08 Aprilie 2018, 12:41

Dinamo joacă tot mai bine, aud peste tot... Poate fi corect, deoarece întâlnește „celelelte echipe”... Echipele în fața cărora nu mișcă sunt în altă competiție, în play-off!

Daca ii bateam pe Chiajna acasa in campionatul regulat , sau macar faceam un egal amarat, eram in playoff acum. Am mai pierdut pct la echipe de playoff, impotriva Timisoarei de exemplu. Daca mergeam struna cu echipele astea eram departe acum. Nu sunt meciuri de ignorat si Dinamo trebuie sa reinvete sa castige cu echipele mici in prima faza, un exercitiu bun pt anul viitor, iar apoi sa se ia la tranta si cu alea mai bune

mal.
mal.  •  08 Aprilie 2018, 12:41

Dinamo joacă tot mai bine, aud peste tot... Poate fi corect, deoarece întâlnește „celelelte echipe”... Echipele în fața cărora nu mișcă sunt în altă competiție, în play-off!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close