FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

BREAKING NEWS Ioan Niculae a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 17:11

Ioan Niculae, 64 de ani, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu și patronul firmei Interagro, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Acesta a fost condamnat în "Dosarul Interagro", în care este acuzat de cumpărare de influență, instigare la evaziune fiscală și instigare la spălare de bani.

Hotărârea a fost dictată de magistrații Tribunalului București, dar decizia nu este una definitivă, Niculae putând face recurs la decizia judecătorilor.

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, au fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Ce se întâmplă cu Astra?

În cazul în care condamnarea omului de afaceri ar deveni una definitivă, situația clubului din Liga 1 devine una extrem de problematică.

Fosta campioană a României ar rămâne fără unicul investitor activ, ceea ce ar însemna incapacitatea de a-și mai desfășura activitatea în Liga 1.

Cu Ioan Niculae la conducere, Astra a devenit una dintre cele mai de succes echipe din România. Giurgiuvenii au câștigat un titlu, o Cupă și două Supercupe în ultimii 4 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
147259629210475
Valentin Onea  •  02 Noiembrie 2018, 08:11

Putin i-au dat. Pai, unu' saracu pentru o paine, ia 5 ani si asta ca a pitit milioane, primeste 3,5 ani.

romulus65
romulus65  •  01 Noiembrie 2018, 23:20
Postat de merace pe 01 Noiembrie 2018, 21:52

Nu e corect ca toti angajatii unui club sa depinda de banii sau onestitatea unui singur patron milionar. Ar trebui data o lege ca sa se asigure viitorul unui astfel de club si daca patronul e condamnat ca infractor, pentru ca angajatii clubului ajung sa sufere nevinovati.

Si ce sa scrie in lege, sa bage bani statul pentru a tine un club pe linia de plutire? Niculae poate sa finanteze clubul si din inchisoare cum a mai facut-o sau il poate vinde.

merace
merace  •  01 Noiembrie 2018, 21:52

Nu e corect ca toti angajatii unui club sa depinda de banii sau onestitatea unui singur patron milionar. Ar trebui data o lege ca sa se asigure viitorul unui astfel de club si daca patronul e condamnat ca infractor, pentru ca angajatii clubului ajung sa sufere nevinovati.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează