FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA 1-2

Bucuros după primul succes la Chiajna, Miriuță plănuiește revanșa în fața echipei care l-a dat afară, CFR Cluj

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 20:06

Vasile Miriuță, tehnicianul Concordiei Chiajna, a obținut astăzi primul succes pe banca echipei ilfovene, care s-a impus pe terenul lui Gaz Metan, scor 2-1. 

Antrenorul a declarat că va face tot posibilul ca etapa viitoare să o încurce pe CFR Cluj, fosta echipă care l-a demis în această vară la scurt timp după ce îi prelungise contractul. 

"E bine că am spart gheața. A fost un meci greu, aveam nevoie de puncte. Am făcut un meci bun, e o victorie meritată.

Totuși, trebuie să uităm acest meci și să ne concetrăm pe următorul. Nu m-am gândit că voi fi demis, am discutat cu domnul primar și președintele clubului pe parcursul săptămânii trecute. Lucrurile sunt pozitive, iar conducerea a fost alături de mine în ciuda rezultatelor slabe de până acum

Ne așteaptă un meci greu cu CFR, jucătorii sunt foarte foarte buni. CFR a rămas în inima mea, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a o învinge", a declarat Miriuță, la TV Dolce Sport.

"Mă simt bine la Chiajna, oamenii sunt foarte buni. Am mai spus, dacă e să plec de la Chiajna, plec doar lăsând echipa pe locul șase" Vasile Miriuță

Citește AICI cronica partidei Gaz Metan - Concordia 1-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  12 Septembrie 2017, 09:36

GM Medias este o 'epava' fata de ceea ce a fost candva. Si epavele au multe, foarte multe gauri. A fost normal sa dai de 'gheata' acolo. Vasile, va fi greu cu CFR-ul. Poate sa-l prinzi pe Dan in trenul spre Nationala...

aldo_m
aldo_m  •  12 Septembrie 2017, 08:54

mai,,vasile,,cfr,,o,,sa,primeasca,,11m,,,asa,..ca,,nu,,mai..spera..si.eliminare

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  11 Septembrie 2017, 23:07

Felicitari Ronaldo Deaconu pentru primul gol in Liga 1.... Sunt convins ca tata e cel mai fericit in seara asta.... Ne stim din Kosovo...:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează