FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Budescu nu iartă! Declarație "obraznică" după 2-2 cu Viitorul: "Mă așteptam la orice"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 22:51

Constantin Budescu consideră rezultatul de la Ovidiu (2-2) drept unul mulțumitor, dat fiind faptul că FCSB a fost condusă, la un moment dat, cu 2-0. Mijlocașul n-a uitat de discuția cu Dică purtată după ce antrenorul l-a schimbat la pauză la ultimele două jocuri. 

"Suntem mulțumiți de rezultat. Am avut o primă repriză foarte slabă. Bine că ne-am revenit a doua repriză și am reușit să revenim. Nu știu de ce am jucat așa slab în prima repriză, vom analiza asta.

Puteam totuși câștiga, dar e un rezultat echitabil. Antrenorul ne-a încurajat la pauză, ne-a mobilizat, e bine că ne-a ieșit. Șansele la titlu sunt aceleași.

Se va juca până în ultima etapă.

Azi am jucat 90 de minute, probabil că a fost nevoie de mine pentru că eram conduși. Dar mă așteptam la orice", a declarat, cu subînțeles, Budescu la LookTV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 11:42

bine ca v-a ajutat arbitrul platit de gigi

observator_federal
observator_federal  •  22 Aprilie 2018, 10:16
Postat de baruch pe 21 Aprilie 2018, 23:05

un jucator ca asta are dreptul sa spuna orice. bravo lui! si JOS BURLEANU!

Oricum, pentru Budescu "coabitarea" (în mod vizibil tot mai greu de suportat) cu Gigi Becali și cu clubul făcut după chipul și asemănarea acestuia se apropie de sfârșt... Păcat de ceilalți fotbaliști care au rămas (pentru bani, alegere grea...) să suporte umilințele și degradarea progresivă pe care le presupune pactul cu ciobanul miliardar. Impresia de incompetență mizerie morală la Fîcîsîbî este tot mai evidentă. Doar corupția unora din fotbal și din massmedia mai salvează aparențele...

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  22 Aprilie 2018, 07:53

Sus Burleanu, jos Burleanu, sa i-o suferi lu' Burleanu !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează